[ŽT] „Laimėjimai įspūdingi. 30–40 m atstumu.“ Prasidėjo pragaras prie Bachmuto. Kas nutiko (Video)  ()

Bachmuto kryptimi priešo atakos iš esmės biagiasi niekuo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepaisant to, kad priešas turi pranašumą tiek technologijų, tiek gyvos jėgos atžvilgiu, jis vis tiek patiria fiasko ir patiria didelių nuostolių Bachmuto kryptimi. Tai paskelbė Ukrainos nacionalinės gvardijos atstovas, „Rubež“ brigados būrio karys Vladimiras Nazarenko interviu su J. Kutnova „YouTube“ kanalui „Fabrika novin“.

Rusų pažanga, jei kur nors tokia yra, matuojama net ne šimtais, o dešimtimis metrų. „Ten visur įtvirtinimai,  tiek iš mūsų, tiek iš priešo pusės. Mūšiai iš tikrųjų vyksta 30–40 m atstumu. Vėlgi, viskas priklauso nuo konkrečios vietovės ir konkrečios vietos. Kartais atstumas būna 300-500 m, o kartais ir keliasdešimt metrų, kai mūsų pėstininkai didvyriai meta granatas į piešą“, – pasakojo karys.

 

Kariškis taip pat pažymėjo, kad Ukrainos artilerijos laimėjimai įspūdingi: kiekvieną dieną naikinami priešo minosvaidžiai ir pabūklai, karinė technika ir, žinoma, likviduojami okupantai. Ukrainos gynėjai dėka savo „akių danguje“ kasdien randa priešo taikinius ir savo tiksliais šūviais siutina priešą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(388)
(15)
(373)

Komentarai ()

Susijusios žymos: