Kažkas vyksta. Skubiai uždaromas Krymo tiltas  ()

Patys Kerčės gyventojai pranešė apie garsius sprogimus virš miesto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 5-osios vidurnaktis Rusijos įsibrovėliams buvo itin neramus. Laikinai okupuotame pusiasalyje nugriaudėjo sprogimai. Jie girdėjosi Kerčėje. Tuo pačiu metu tapo žinoma, kad Krymo tiltas buvo laikinai uždarytas.

Kaip pastebi Rusijos žiniasklaida, patys Kerčės gyventojai pranešė apie garsius sprogimus virš miesto. Pagal preliminarią versiją, kuri jau nieko nestebina, neva tai veikė oro gynyba.

Sprogimai pasigirdo apie vidurnaktį vietos laiku (apie 23.30 val. Kyjivo laiku). Liudininkai iš įvairių vietovių teigia girdėję nuo trijų iki penkių galingų „pokštelėjimų“. Tiesa, oficialios informacijos kol kas nėra.

[Pasaulinė premjera!] Iš EU+kuponai+dovanos. Ypatingai galingos graviravimo staklės, kurios tiesiog daužo konkurentus (Video, „Mecpow X5“, „Mecpow X5 Pro“)
3652 1

Pasaulinė premjera!

Specialūs kuponai

Dovanos

Galioja iki 2024-03-31

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

„Mecpow X5“ ir „Mecpow X5 Pro“ modeliai, įvairūs rinkiniai

Išsamiau

Ir kovo 1-oji rusų okupantams laikinai okupuotame Kryme pasirodė kaip bloga diena. Ir viskas dėl to, kad pusiasalyje irgi aidėjo sprogimai.

Pietų Jungtinio koordinacinio spaudos centro vadovė Natalija Humeniuk „24 kanalui“ pažymėjo, kad reikėtų dar šiek tiek palaukti. Ji pabrėžė, kad tada galėsime „surinkti puokštę“.

 

„Viskas logiška – pavasaris, sezonas, „gėlės“ žydi. Bet mes ką tik pradėjome ruošti atakas, todėl turime palaukti. Galime surinkti tinkamą „puokštę“, – suintrigavo N. Humeniuk.

Ji pažymėjo, kad tikrai bus paskelbta oficiali žinia apie tai, kas vyksta Kryme. Atstovė spaudai taip pat prisiminė, kad net žiemą ukrainiečiai rasdavo ir mėtė rusų užpuolikams „gėles“. Todėl pavasarį nuodėmė nepasinaudoti atitinkamomis progomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(0)
(49)

Komentarai ()

Susijusios žymos: