Daugiau nei 100 skrydžių per dieną. Kodėl lėktuvų sunaikinimas nesustabdė Rusijos  (1)

Rusai suaktyvino operacijas danguje, nes „agresyvesnė“ priešo oro parama padėjo jiems žengti į priekį Rytų Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos naikintuvai-bombonešiai ir toliau vykdo daugybę oro antskrydžių Ukrainos fronte. Apie tai praneša Karo studijų instituto (ISW) analitikai.

Analitikai pažymėjo, kad rusai tęsia atakas po to, kai pastarosiomis savaitėmis Ukrainos kariškiai numušė kelis naikintuvus-bombonešius Su-34.

Kovo 4 d. „Forbes“ pranešė, kad Rusijos lėktuvai Su-34, lydimi lėktuvų Su-35, per dieną atlieka šimtą ar daugiau skrydžių, kad smogtų Ukrainos pozicijoms maždaug 40 kilometrų atstumu.

[Vokietija] Belaidis daugiafunkcis šveitiklis tik 32€ – puikus daiktas namų ir automobilio priežiūrai
4292 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos

Daugiafunkcis įrenginys

Puikiai tinka virtuvėje, vonioje, automobilyje ir kt.

Išsamiau

Kovo 5 dieną laikraštis „New York Times“ pažymėjo, kad Rusijos taktika keičiasi siekiant suintensyvinti oro operacijas, ypač „agresyvesnė“ okupantų oro parama fronto linijoje padėjo Rusijos armijai veržtis į priekį Rytų Ukrainoje.

„Šie pranešimai rodo, kad Rusijos oro pajėgos Ukrainoje vykdo daug oro misijų ir greičiausiai yra pasirengusios toleruoti pavojų orlaiviams, nes Rusijos vadovybė galėjo nuspręsti, kad teigiamas tokių operacijų poveikis nusveria nuostolius, susijusius su tokių operacijų vykdymu“, – rašoma pranešime.

 

Vasario viduryje Donecko srities Avdijivkos užėmimo metu rusai panaudojo planinius bombardavimo smūgius, siekdami taktinio efekto, ir greičiausiai bandys atkartoti tą poveikį vykstančioms puolimo operacijoms kitur fronte.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(30)
(-21)

Komentarai (1)