[ŽT] Bus galingas smūgis. „Sergej Kotov“ – tik pasiruošimas  ()

Pasak eksperto, visos atakos prieš rusų objektus okupuotame Kryme pasižymi tam tikrais bruožais.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-06 [ŽT] Bus galingas smūgis. „Sergej Kotov“ – tik pasiruošimas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 5 d. naktį Ukraina jūriniais dronais sunaikino Rusijos patrulinį laivą „Sergej Kotov", kuris saugojo Kerčės sąsiaurį. Pasak Karo ir teisės studijų centro vadovo Oleksandro Musijenko, visos atakos prieš rusų objektus okupuotame Kryme pasižymi tam tikrais bruožais.

„Prieš smogiant į bet kokius kitus taikinius, vyksta pasiruošimas. Pavyzdžiui, jei tai yra „Storm Shadow“ arba SCALP smūgiai, pirmiausia sunaikinamos priešlėktuvinės gynybos sistemos. Tada atakuojami tie objektai, kurie buvo numatyti. Manau, kad čia bus tas pats. Tai yra, pirma atliekami tam tikri parengiamieji veiksmai, o po to vyksta tiesioginiai smūgiai“, – paaiškino jis.

[Vokietija] Fantastiškai geros kainos 4in1 suvirinimo aparatas. Tinka ir profesionalams. Paskutiniai vienetai
11900 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos, itin retas atvejis

Greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Ypatingai kokybiškas ir funkcionalus įrankis

Išsamiau

Ekspertas pažymėjo, kad tokiu būdu Ukrainos jūriniai dronai gali ruošti priėjimą prie kitų taikinių. Tas kitas taikinys šiuo atveju gali būti ir Krymo tiltas. 

Ukrainiečių jūriniai dronai „Magura“,  nuskandinę laivą „Sergej Kotov“, dabar tobulinami. Teigiama, kad jų naudingoji apkrova bus padidinta 200 kilogramų.

 

„Tai nemažai. Kuo bus padidinta apkrova? Kol kas dar nežinome. Jei apkrova bus padidinta sprogmenimis (kas labai tikėtina), jei dronas nepraras greičio ir manevringumo, tai bus labai galingas ginklas. Ir jei bus tiksliai pataikyta į tilto atramas, bus padarytas galingas smūgis.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(60)
(0)
(60)

Komentarai ()