[ŽT] Galinga jėga. „Praktiškai nauji.“ Kas keliauja į Ukrainą (Foto, Video)  ()

Bulgarų žurnalistas Cvetanas Aleksandrovas pažymi, kad savaeigiai pabūklai 2C1 yra praktiškai nauji.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bulgarija iš sandėlių išima visiškai naujus savaeigės artilerijos įrenginius 2C1 „Gvozdika“ ir keletą nenaujų šarvuočių BRDM-2, kad juos būtų galima paruošti gabenimui į Ukrainą. Apie tai pranešė bulgarų žurnalistas Cvetanas Aleksandrovas, paskelbdamas atitinkamas nuotraukas savo „Facebook“ puslapyje.

Žurnalistas pažymi, kad „iš saugyklos buvo išvežti visiškai nauji savaeigiai pabūklai „Gvozdika“, ant kurių dar buvo išsaugotos etiketės, ir keli sugedę BRDM-2, kurie buvo be ginklų“.

 
[Vokietija!] Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje! „Jei jums reikia gero garso už mažiausią kainą, ši garso sistema yra būtent tai“ (Video, „Redmi TV Soundbar“)
7551 2

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikūs pirkėjų ir apžvalgininkų vertinimai

Išsamiau

Savo komentaruose Aleksandrovas išreiškė viltį, kad Ukrainos kariams pavyks sutramdyti kaimyno agresiją, nes priešingu atveju Putino armijos pergalė sukels katastrofiškas pasekmes ir pakeis visą Rytų Europos geopolitiką.

 

2C1 „Gvozdika“ serijiniu būdu gaminami SSRS nuo 1971 metų, o 1979 metais jų gamyba buvo pradėta ir Bulgarijoje. Be to, bulgarų savaeigiai ginklai praktiškai nesiskyrė nuo sovietinių modelių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(0)
(52)

Komentarai ()