5 šalys. „Jiems gresia rimtas pavojus.“ Skelbiama, ką puls Rusija  ()

Rusija Ukrainoje nesustos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos lyderis Volodymyras Zelenskis patikino, kad Rusija Ukrainoje nesustos. Dar penkioms šalims dabar gresia Rusijos agresija.

Jis jas įvardijo duodamas interviu Italijos televizijos kanalui „Rai“.

„Kalbant apie karinį puolimą prieš Moldovą, manau, kad tai galėtų būti vienas iš Rusijos Federacijos tikslų... Joms – Moldovai, Baltijos šalims (Lietuvai, Latvijai, Estijai – red.) ir Kazachstanui gresia pavojus“, – sakė Zelenskis.

[Pasaulinė premjera!] EU+kuponai. Aukščiausios klasės lazeriniai DLP vaizdo projektoriai (Video, „JMGO N1 Ultra 4K“, „JMGO N1 Pro 1080P“, „JMGO N1 1080P“)
5362

Pasaulinės premjeros pasiūlymai

Specialūs kuponai

Galioja tik iki 2024-03-11!

Iš EU - saugus ir greitas pristatymas

2 metų garantijos

Net trys modeliai skirtingiems poreikiams

Išsamiau

Jis taip pat pažymėjo: Ukrainos karinė žvalgyba anksčiau pasidalijo su partneriais planais, kad Rusijos Federacija planuoja perimti valdžią Moldovoje. Laimei, šis scenarijus buvo sužlugdytas.

„Jie (rusai – red.) norėjo užgrobti valdžią Moldovoje, norėjo tai padaryti labai greitai. Ačiū Dievui (tai neįvyko –red.), ir aš esu dėkingas mūsų žvalgybai“, – sakė Ukrainos vadovas.

 

Rusijos valdžia ir Kremliaus propaganda Rusijos visuomenėje aktyviai kursto neapykantą šalims, kurias Zelenskis paminėjo šiame interviu. Retorika visiškai pakartoja tai, ką rusai naudojo prieš Ukrainą prieš pradėdami karinę agresiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(87)
(20)
(67)

Komentarai ()