1000 lavonų per dieną. Įsijungė „Abrams“. Avdijivkos puolimas žlugo  (1)

Po spartaus puolimo Rusijos armijos veržimasis sulėtėjo, o po miesto užėmimo kilęs didelis puolimo intensyvumas pamažu nutrūko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantai, kuriems pavyko užimti Avdijivką, sustojo. Rusijos pajėgų puolimas šioje srityje buvo užgniaužtas. Tai teigiama „The New York Times“ straipsnyje.

NYT rašo, kad po spartaus puolimo Rusijos armijos veržimasis sulėtėjo, o po miesto užėmimo kilęs didelis puolimo intensyvumas pamažu nutrūko.

„Rusijos Federacija vis dar išlaiko iniciatyvą mūšio lauke, bet negali jos plėtoti“, – rašoma leidinyje.

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų (Video, „Swiitol C18 Pro“)
5740 3

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Ekspertai teigia, kad Ukrainos pajėgos išnaudoja vietovės topografiją. Iki šiol rusų kariai puolė Berdyčius, Orlivką ir Tonenkę atviruose laukuose. Dabar Ukrainos pajėgos užima aukščiausias vietas kaimuose, todėl lengviau nusitaikyti į besiartinančius rusų karius.

„Jei Rusijos armija galiausiai užims šiuos tris kaimus, neaišku, kokie bus tikslūs tolesni jų žingsniai, atsižvelgiant į tai, kad reljefas toliau yra kalvotas ir nusėtas upelių bei tvenkinių, o tai apsunkina tolesnę pažangą“, – rašo laikraštis.

 

„The New York Times“ rašo, kad Ukraina atsiuntė geriausius karius ir ginklus, kad jie užimtų pozicijas į vakarus nuo Avdijivkos. Būtent čia pirmą kartą buvo panaudotas „Abrams“, o tai davė teigiamų rezultatų.

Taip pat pažymima, kad Rusija čia patyrė didžiulius nuostolius – didžiausius nuo karo pradžios. Rusijos pajėgos kasdien prarasdavo beveik po 1000 žmonių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(251)
(7)
(244)

Komentarai (1)