[ŽT] Jie liko be akių. Skubiai ieško pamainos. Kas vyksta  ()

Ukrainos pajėgoms numušus du Rusijos lėktuvus A-50, rusai žvalgybai pradėjo naudoti kitus įrankius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aviacijos ekspertas Konstantinas Krivolapas teigia, kad rusai žvalgybai pradėjo naudoti iranietiškus dronus „Mohajer-6“.

„Mohajer-6“ yra daugiafunkcis dronas, tačiau pagrindinė jo funkcija yra žvalgyba, nors jis gali būti aprūpintas keturiomis trumpojo nuotolio raketomis, lekiančiomis 4–8 kilometrus“, – pažymėjo Krivolapas.

[Vokietija!] Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje! „Jei jums reikia gero garso už mažiausią kainą, ši garso sistema yra būtent tai“ (Video, „Redmi TV Soundbar“)
7503 2

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikūs pirkėjų ir apžvalgininkų vertinimai

Išsamiau

Anot jo, rusai likusius A-50 slepia giliai Rusijos teritorijoje, todėl rusai „liko be akių“. „Jie gali iš dalies atlikti žvalgybą lėktuvu Su-24MR, kuris fiksuoja šiek tiek informacijos. Ir „Mohajer-6“ jiems padeda“, – sakė Krivolapas. Jis pabrėžė, kad šis iranietiškas dronas yra surinktas iš kokybiškų detalių – turi japonišką kamerą, amerikietišką elektroniką.

 

Įdomu tai, kad ukrainiečiai buvo numušę tokį droną ir pasiėmė jį beveik nepažeistą. Taigi, jie puikiai pažįsta „Mohajer-6“. Krivolapas teigia, kad ukrainiečiai žino, kad „Mohajer-6“ nemėgsta prastų orų, rūko, bet ore išsilaiko 12 valandų. Bet kuriuo atveju, jei rusai galėtų, jie toliau naudotų A-50U. Bet bijo.

(80)
(1)
(79)

Komentarai ()