[ŽT] „Mažiausiai 50 000. Prieštaraujančių nėra.“ Bus sensacija. Kas ateina į karą  ()

Reikia atitinkamo teisinio pagrindo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainoje rengiamas įstatymo projektas, galintis atverti kelią nuteistųjų ir kalinių mobilizacijai. Įstatymo projektas dėl nuteistųjų ir kalinių mobilizacijos gali būti įregistruotas jau kitą savaitę. Apie tai praneša naujienų agentūros, remdamosi Ukrainos teisingumo ministro Denyso Maliuskos pranešimu.

Anot jo, mobilizacijos įstatymas nepalies visų kategorijų nuteistųjų. Be to, daug kalinių yra pasirengę savanoriškai tapti Ukrainos kariuomenės dalimi, tačiau tam reikia atitinkamo teisinio pagrindo. Šiuo metu Ukrainoje yra mažiausiai 50 000 žmonių, kurių teistumas išnykęs, tačiau jie nėra registruoti TCC (Ukrainos karinės administracijos įstaiga, tvarkanti karinę apskaitą ir telkianti gyventojus – red.). Tam būtina priimti atitinkamą įstatymą. Tokie kovotojai galės formuoti atskirus kovinius vienetus.

[Vokietija+Kuponas] Net 22 vnt. ir fantastiškos kainos turistiniai virtuvės reikmenys - ribotas kiekis („TOMSHOO“)
5526 1

Nuostabiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos, greitas ir saugus pristatymas

Labai gausus rinkinys, puiki kokybė

Išsamiau

Ministras pabrėžė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos įstatymo projekte prašė iš galimos mobilizacijos pašalinti tuos, kurie pažeidė pažeidė karinę drausmę, padarė nusikaltimus eidami karines pareigas ir padarė nusikaltimus valstybei. Ministro teigimu, „prieštaraujančių įstatymo projektui parlamente nėra“ – tad jo priėmimas gali būti labai greitas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(76)
(0)
(76)

Komentarai ()

Susijusios žymos: