[ŽT] Skubiai metamos visos Ukrainos pajėgos. Kas nutiko  ()

„Tai panašu į bet kurią kitą kovinę sporto šaką.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Britų žvalgyba paskelbė informaciją, kad Ukrainos kariuomenė pradėjo visuotinai spartinti gynybinių pozicijų statybą keliuose fronto ruožuose.

Metamos visos Ukrainos inžinerinės pajėgos. Turima omenyje, kad rausiami apkasai, statomi „drakono dantys“, užminuojami laukai, įrengiami atramos punktai ir kt. Tačiau šis skubėjimas nėra susijęs su tuo, kad priešas tapo daug aktyvesnis, „YouTube“ kanale „Фабрика новин“ pareiškė ukrainiečių kariškis Jevgenijus Ijevlevas.

[Vokietija!] Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje! „Jei jums reikia gero garso už mažiausią kainą, ši garso sistema yra būtent tai“ (Video, „Redmi TV Soundbar“)
7531 2

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikūs pirkėjų ir apžvalgininkų vertinimai

Išsamiau

„Paspartėjęs gynybos linijos kūrimo tempas reiškia, kad karinė-politinė vadovybė suprato, kad labai pavėlavo tai padaryti. Tarkime, užvakar mes planavome kontrpuolimą, ir niekas negalvojo apie šiuos įtvirtinimus, juolab kad matėme, jog juos stato priešas. Turėjome retoriką: pirmyn, pirmyn ir dar kartą pirmyn. Ir nors šiandien šios retorikos pakeisti negalima, turime suprasti, kad priešas turi didesnį mobilizacinį potencialą nei mes“, – aiškino kariškis. 

 

„Nepaisant to, kad ketiname išlaisvinti savo teritorijas, turime galvoti ir apie gynybą. Tai panašu į bet kurią kitą kovinę sporto šaką – kai smūgiuoji, turi pagalvoti, kaip apsiginsi“, – pridūrė Ijevlevas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(255)
(12)
(243)

Komentarai ()