„Jokių kompromisų su barbarais. Reikia atkurti XVII a.“ Audringa žinia. Kaip išgelbėti Baltijos šalis (Video)  ()

„Pasaulis pražus, jei Vakarai nevaldys.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putinas ruošiasi smogti Baltijos šalims, o Vakarams reikia imtis radikalių priemonių, kitaip pasaulis pražus, sako rašytojas ir žurnalistas Dmitrijus Korčinskis.

Oficialus Švedijos įstojimas į NATO erzina Rusijos valdžią, tačiau jokiu būdu neturi įtakos jų agresyviems planams. Šiandien Putinas visiškai nėra įbaugintas. Šiame kare jis nelėtina tempo, o, priešingai, ruošiasi smogti Baltijos šalims. Jis didina karinę gamybą ir vis dar laiko save Pietų kariniu lyderiu.

Tai „YouTube“ kanale „Govorit Velikj Lviv“ pareiškė rašytojas, žurnalistas, politinės partijos „Bratstvo“ įkūrėjas ir lyderis Dmitrijus Korčinskis.

[Vokietija+Kuponas] Net 22 vnt. ir fantastiškos kainos turistiniai virtuvės reikmenys - ribotas kiekis („TOMSHOO“)
5534 1

Nuostabiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos, greitas ir saugus pristatymas

Labai gausus rinkinys, puiki kokybė

Išsamiau

Laimei, Europa šiandien keičiasi, pabrėžė analitikas, tačiau to nepakanka. „Akivaizdu, kad Putinas kol kas laimi, ryžtinga politika laimi. Nepagarbi „Hamas“, Putino, Irano ir hučių politika laimi. Matote, net hučiai, kažkokios gentys, gali priešintis Vakarams, diktuoti savo taisykles dėl pasaulinės prekybos nafta, ir niekas jiems nieko negali padaryti. Šiandien pasaulis funkcionuoja taip, kad neadekvatūs žmonės, dažnai neturintys pakankamai smegenų, gali visiškai nugalėti kai kurias dideles struktūras dėl šių struktūrų silpnumo“, – aiškino Korčinskis.

 

Žurnalisto teigimu, visa tai yra pasekmė to, kad Europa po Antrojo pasaulinio karo nustojo būti savimi, tai yra, atsisakė pasaulio viešpatavimo. Tačiau Vakarai turi valdyti pasaulį, kitaip pasaulis pražus; tai paskutiniųjų dešimtmečių, ypač paskutiniųjų dvejų pasaulio istorijos metų, pamoka, kurią reikia išmokti, įsitikinęs Korčinskis.

Kaip išgelbėti Baltijos šalis. „Pasaulis pražus, jei Vakarai nevaldys. Bet norėdama grįžti prie dominavimo, Europa turi atkurti savo standartus, net ne XIX, o XVII a. Jokių kompromisų su barbarais. Barbarai turi paklusti ir dirbti, o europiečiai turi valdyti“, – apibendrino ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(259)
(10)
(249)

Komentarai ()

Susijusios žymos: