„Stuburas nulaužtas.“ Ekspertas apie karo pabaigą  (4)

Derybos su Rusija įvyks bet kokiu atveju.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Derybos su Rusija įvyks bet kokiu atveju, nes kiekvienas karas baigiasi popieriuje. Tuo pačiu metu situacija Ukrainos fronte neleidžia daryti jokių prognozių apie karo pabaigos laiką.

„Perėjau į kasdieninio žingsnis po žingsnio analizės režimą: išgyvenome dieną, išsilaikėme, susumavome rezultatus. Bendraujant su kolegomis iš užsienio, kuriuos laikau dešimt kartų protingesniais už save, išgirstu tas pačias mintis. Mums reikia išeiti iš šio karo etapo, bet niekas nežino, kaip. Vėlgi, 1942 m. niekas net apytiksliai neįsivaizdavo, kada ir kaip karas baigsis. 1944-aisiais Vokietijos pramonė buvo sunaikinta, beveik dvejus metus kas mėnesį ant Vokietijos buvo metamos bombos, kurių galia prilygsta 50 sprogimų Hirosimoje. Beveik neįmanoma įsivaizduoti, bet vokiečiai atsilaikė. Stuburas buvo nulaužtas tik 1943 m. Po Stalingrado tapo aišku, kad jie pasmerkti. Ir net po to, kol atėjo galutinė karo pabaiga, praėjo daug laiko. Amerikiečiai taip pat apsiskaičiavo. Jie buvo įsitikinę, kad iki 1944 m. Kalėdų bus namuose. Japonai taip pasipriešino ir turėjo tokią gynybą salose, kad karas galėjo užsitęsti daugiau nei dvejus metus ir kainuoti JAV daugiau nei du milijonus žmonių. Tai buvo pagrindinė branduolinių bombų numetimo priežastis“, – interviu „Telegaf“ aiškino karo ekspertas Petro Černikas.

Nepaisant visko, anksčiau ar vėliau, karas bet kokiu atveju baigsis, pažymėjo jis.

„Be to, tiksliai žinau, kada ir kaip karas iš tikrųjų baigsis. Rusijos Federacijos žlugimas, jos branduolinis nuginklavimas ir nubloškimas iki 1471 m. sienų – paskutinio Maskvos karalystės kartografavimo momento. Žmonės, kurie ten liks, bus dezinfekuojami dar tris kartas, bet niekas nevykdys jų genocido, kaip nutiks mums, jei laimės Rusijos Federacija. Derybos, žinoma, bus. Visi karai baigiasi popieriuje, kito kelio nėra. Kyla klausimas: kada, kokiomis aplinkybėmis ir kieno naudai. Atsakymo dar nėra“, – padarė išvadą Černikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(18)
(59)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: