Apsiribos „asimetrine veikla.“ Kaip Rusija ketina kovoti su NATO  ()

JAV žvalgyba skelbia apie Rusijos agresijos prieš NATO planus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prieš Ukrainą įsiplieskęs karas virto didelėmis problemomis Rusijai, tačiau ji vis dar išlieka stabilia ir pajėgia varžove, bandančia sušvelninti sankcijų poveikį savo ekonomikai ir stiprinančia ryšius su pagrindiniais JAV ir visų Vakarų priešininkais – Kinija, Iranu ir Šiaurės Korėja, o tai yra didelis iššūkis Vakarams. Kaip informuoja Censor.NET, tai teigiama paviešintoje JAV žvalgybos bendruomenės ataskaitoje.

[Vokietija!] Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje! „Jei jums reikia gero garso už mažiausią kainą, ši garso sistema yra būtent tai“ (Video, „Redmi TV Soundbar“)
7499 2

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikūs pirkėjų ir apžvalgininkų vertinimai

Išsamiau

JAV žvalgyba mano, kad Rusija beveik neabejotinai nenori tiesioginio karinio susidūrimo su NATO ir apsiribos „asimetrine veikla“. Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas tikriausiai mano, kad Rusija sutrukdė Ukrainos bandymams atgauti reikšmingą teritoriją, kad skaičiavimai, kaip laimėti šį karą, veikia, o Vakarų, įskaitant JAV, pagalba Ukrainai yra ribota.

Žvalgybos agentūra mano, kad Maskva ir toliau naudosis „visais turimais valstybės“ galios ištekliais, kad įgyvendintų savo interesus ir stengtųsi pakenkti JAV ir jų sąjungininkių įtakai, nors atotrūkis nuo Vakarų rinkų ir technologijų bei „žmogiškojo kapitalo“ nutekėjimas jai bus iššūkis.

 

„Tai gali pasireikšti nuo energijos panaudojimo siekiant priversti bendradarbiauti ir susilpninti Vakarų vienybę Ukrainos atžvilgiu iki karinio saugumo bauginimo, kenkėjiškos įtakos, kibernetinių operacijų, šnipinėjimo ir įvairių gudrybių“, – priduriama JAV žvalgybos bendruomenės ataskaitoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()