„Tai labai rimtas reidas. Gali kilti grandininė reakcija visoje kariuomenėje.“ Ko laukti  (1)

Fronte gali kilti neramumai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-13 „Tai labai rimtas reidas. Gali kilti grandininė reakcija visoje kariuomenėje.“ Ko laukti  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos majoras Oleksijus Hetmanas užsiminė, kad jei bent vienas Rusijos ginkluotųjų pajėgų batalionas pereis į prieš V. Putino režimą kovojančių Rusijos savanorių formuočių pusę, gali prasidėti grandininė reakcija visoje okupantų kariuomenėje.

Karo apžvalgininkas Oleksijus Hetmanas mano, kad kovo 12 d. rytą įvykęs legiono „Rusijos laisvė“, RSK ir „Sibiro bataliono“ kovotojų prasiveržimas pro Rusijos sieną buvo iššūkis V. Putinui ir jo režimui.

Apie tai jis papasakojo Espresso.tv eteryje, praneša Charter97.

[Vokietija!] Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje! „Jei jums reikia gero garso už mažiausią kainą, ši garso sistema yra būtent tai“ (Video, „Redmi TV Soundbar“)
7551 2

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikūs pirkėjų ir apžvalgininkų vertinimai

Išsamiau

„Legiono „Rusijos laisvė“ kovotojų reidas skiriasi nuo ankstesnių. Rusai su išgąsčiu ėmė pasakoti, kad jie jau sunaikino tankus ir šarvuočius, nuginklavo daugiau kaip 100 kovotojų. Vadinasi, rusai pakeis savo propagandinę retoriką, nes tokiais pranešimais jie patvirtino, kad tai galinga karinė grupuotė, turinti karinės technikos ir galinti kontroliuoti apgyvendintas teritorijas. Jau pasirodė ne vieno iš savanorių kreipimasis, kuriame jis teigė, kad jie atvyko išlaisvinti savo krašto. Kad tokiu būdu jie atėjo balsuoti ir padėti rusams išrinkti tą, kurio jie nori, ir nebijoti“, – sakė Oleksijus Hetmanas.

 

Pasak jo, tai labai rimtas reidas, turintis politinį ir emocinį atspalvį.

„Dabar ši informacija įgaus pagreitį. Apie tai išgirs daugelis reguliariosios kariuomenės karių, kurie yra fronto linijoje. O ten vyksta šantažas, nėra vadų pagarbos savo pavaldiniams. Ir daugelis gali susimąstyti, ar nereikėtų toliau kovoti, bet kitaip, ir kovoti prieš Putino režimą. Jei atsitiks taip, kad nors vienas Rusijos kariuomenės bataliono lygmens dalinys pereis į šių rusų legionierių pusę, gali kilti grandininė reakcija visoje Rusijos kariuomenėje“, – sakė karo apžvalgininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(225)
(8)
(217)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: