„Mes turime principus.“ Putinas pareiškė esantis pasirengęs panaudoti branduolinį ginklą  ()

Kremliaus vadovo teigimu, jei JAV atliks branduolinius bandymus, Rusija žengs panašų žingsnį. Maskva panaudos masinio naikinimo ginklus, jei iškils grėsmė pačios Rusijos Federacijos egzistavimui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas ir toliau pabrėžia karinį potencialą. Rusijos valstybės vadovas pareiškė šalies pasirengimą galimai branduolinei konfrontacijai. Tai jis pareiškė interviu Rusijos žurnalistui Dmitrijui Kiseliovui, praneša „RIA Novosti“.

Savo kalboje jis nusprendė pabrėžti Rusijos pasirengimą galimam branduoliniam karui, atkreipdamas dėmesį tiek į karinius, tiek į techninius šio pasiruošimo aspektus.

Rusijos prezidentas pažymėjo, kad Rusijos Federacijos branduolinė triada yra modernesnė, palyginti su kitų valstybių triadomis. Jis taip pat pažymėjo, kad JAV toliau plėtoja savo branduolines pajėgas. Tačiau jis pabrėžė, kad tai nereiškia, kad Vašingtonas yra pasirengęs rytoj pradėti branduolinį karą.

[EU] Žuvų masalo nuplukdymo laivų išpardavimas! Net 4 kartus pigiau, nei konkurentai. Paypal akcija. Ribotas kiekis (Video)
3759 4

Išpardavimas

Galioja iki 2024-03-25

Speciali Paypal akcija

Iš Europos sandėlių

Greitas ir saugus pristatymas

Išsamiau

Jo pareiškimai apie JAV tuo nesibaigė. Vladimiras Putinas taip pat sakė, kad jei JAV atliks branduolinius bandymus, tai Rusija gali padaryti tą patį.

Kartu jis pabrėžė, kad Rusijos Federacija yra pasirengusi panaudoti branduolinį ginklą. Tačiau jis tikina, kad tai įvyks tik iškilus grėsmei jo valstybės egzistavimui.

 

„Ginklai egzistuoja tam, kad juos panaudotume. Mes turime savo principus. Esame pasirengę naudoti ginklus, ypač bet kokį ginklą, net ir tą, kurį paminėjote, jei kalbama apie Rusijos valstybės egzistavimo grėsmę. Mūsų branduolinėje strategijoje viskas parašyta, mes jos nepakeitėme“, – pabrėžė Putinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(14)
(-13)

Komentarai ()