[ŽT] „Žiauriai kankino, reikalaudami įtikinti sūnų dirbti Rusijai.“ Didžiulė išdavystė. Ką sučiupo SBU (Foto, Video)  ()

Ukrainos saugumo tarnyba atskleidė išdaviko ryšius su priešu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Zaporižios srityje ukrainiečių karys, kurį Rusijos specialiosios tarnybos privertė dirbti okupantams, išdavė savo vadus ir bandė juos nunuodyti, rašoma Ukrainos saugumo tarnybos „Telegram“ kanale.

Kontržvalgybos duomenimis, norėdamas įvykdyti nusikaltimą, karys planavo į ukrainiečių vadavietės naudojamo dušo ir skalbyklos komplekso vandenį įpilti nuodingos medžiagos.

„Karinė kontržvalgyba užkirto kelią rusų sabotažui prieš gynybos pajėgų vadovybę pietų fronte“, – rašo Ukrainos saugumo tarnybos spaudos atstovai.

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų (Video, „Swiitol C18 Pro“)
5756 3

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Operatyviniai darbuotojai jau iš anksto buvo išsiaiškinę išdaviko ryšius su Rusijos specialiosiomis tarnybomis ir nuosekliai fiksavo jo neteisėtą veiklą prieš Ukrainą. Piktavalis buvo sulaikytas tuo momentu, kai pasirengė vykdyti sabotažą. Tyrimo metu paaiškėjo, kad vyras buvo užverbuotas per savo tėvus, gyvenančius okupuotoje Luhansko srities teritorijoje. Rusai juos pagrobė tiesiai iš namų, paskui uždarė juos į areštinę, kur žiauriai kankino, reikalaudami įtikinti sūnų dirbti Rusijai.

 

Ar rusų šantažas prieš jo tėvus bus pripažintas lengvinančia aplinkybe, nuspręs teismas. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(76)
(4)
(72)

Komentarai ()