„Visi neteko amo...“ Mariupolio gyventojas tiesioginiame eteryje dėjo tiesą apie „SVO“  ()

Mariupolio gyventojas teigė, kad miesto užėmimas jam – asmeninė tragedija, o kas yra tikrasis karo nusikaltėlis, žino visi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupuoto Mariupolio gyventojas per internetinę transliaciją Rusijos Federacijoje išreiškė savo požiūrį į karą Ukrainoje. Jis paragino Putiną išvesti kariuomenę iš Ukrainos teritorijos ir išreiškė viltį, kad visi karo nusikaltėliai bus nubausti. Tai jis pasakė per internetinę konferenciją, kurią organizavo Rusijos Federacijos nuolatinė atstovybė prie ESBO.

Konferencijos dalyviai galėjo užduoti klausimus ir išsakyti savo pastabas dėl regiono saugumo ir stabilumo. Po diskusijos apie „beatodairišką apšaudymą“ vienas iš renginio dalyvių Valerijus Gurijevas prisistatė Mariupolio gyventoju ir teigė, kad karas ir gimtojo miesto okupacija jam yra asmeninė tragedija.

[Kuponas] Tik 33€ už fantastišką žvejybos rinkinį! Dvi meškerės, ritės, valai, guminukai, sukriukės, kabliai, krepšys ir kt.
6027 3

Fantastiškos kainos rinkinys

Specialus kuponas

Ribotas kiekis

Greitas ir saugus pristatymas

Išsamiau

„Noriu paraginti visus kreiptis į mūsų prezidentą (Vladimirą Putiną – red.), kad šis sustabdytų šį karą ir išvestų kariuomenę, nes tai yra didžiulė tragedija. Manau, visi supranta, kas vyksta, ir visi, kurie susiduria su civilių mirtimi supranta, kas yra tikras karo nusikaltėlis ir kas turi būti nubaustas, ir tikiuosi, kad su tuo susiję asmenys kuo greičiau nustos egzistuoti“, – sakė mariupolietis.

Po to jis buvo nutildytas.

 

Vyriškio pasisakymas sukėlė pastebimą susijaudinimą tarp susirinkusių ir tylos pauzę. Tada pirmininkas susiėmė ir pareiškė, kad norėtų pamatyti tai pasakiusio žmogaus veidą. Jis pridūrė, kad dabar gali „reaguoti efektyviai ir emocingai“, tačiau to nedarys ir perdavė žodį savo pavaduotojui.

Mariupolio piliečio kreipimąsi jis pavadino „kalba tų, kurie nepritaria Rusijos požiūriui į „specialiosios karinės operacijos“ vykdymą.

Valerijus Gurijevas yra Mariupolio gyventojas, tačiau nežinoma, kaip jis pateko į tokią „rimtą konferenciją su svarbiais svečiais“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(139)
(2)
(137)

Komentarai ()