„Yra tik 4.“ Ukraina rado silpniausią Rusijos vietą. Pradedamas galingas puolimas  (4)

Išpuoliai prieš Rusijos naftos perdirbimo gamyklas tapo kasdienybe.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išpuoliai prieš Rusijos naftos perdirbimo gamyklas jau tapo kasdienybe. Per pastarąsias dvi dienas Ukraina išjungė mažiausiai dvi įmones, kurios Rusijos Federacijoje yra tarp 5 galingiausių.

Apie Kyjivo strategiją paaiškino garsus Izraelio žurnalistas ir karo korespondentas Sergejus Auslanderis.

Jis mano, kad šiuo metu Ukrainos tikslas yra visiškai sugriauti Rusijos naftos pramonę. Dronų smūgiai Rusijos naftos perdirbimo gamykloms yra tokie veiksmingi, kad Rusijos Federacijai netrukus gali tekti importuoti kurą iš užsienio, kad patenkintų vidaus paklausą.

[Kuponas] Tik 33€ už fantastišką žvejybos rinkinį! Dvi meškerės, ritės, valai, guminukai, sukriukės, kabliai, krepšys ir kt.
6020 3

Fantastiškos kainos rinkinys

Specialus kuponas

Ribotas kiekis

Greitas ir saugus pristatymas

Išsamiau

„Kokia likimo ironija. Gaunasi maždaug taip, kaip su Kanados kviečiais po Chruščiovo eksperimentų“, – pažymėjo Auslanderis.

Kai Ukraina pabaigs su naftos perdirbimo gamyklomis, kitas taikinys, jo nuomone, bus okupacinės šalies kuro logistika: susisiekimo keliai, naftos bazės ir uosto terminalai. Ir jau dabar akivaizdu, kad Rusijos Federacija niekaip nepajėgi apsiginti.

Yra tik 4 uostai. „Ką čia galima padaryti? Beveik nieko. Logistikos nepastatysi iš naujo: iš Europos pusės tik keturi uostai pajėgūs dirbti su naftos produktais, iš kurių du – Sankt Peterburgo ir Novorosijsko – jau pasiekti. Sibire, kiek pamenu geografiją, jūrų nėra, per Arkties vandenyną daug nenugabensi, o Tolimųjų Rytų uostų pajėgumai tiesiog neatlaikys. O ir Transsibiro geležinkelis užsprings, jis sunkiai aptarnauja net karinį transportą“, – aiškino ekspertas.

 

Jis pareiškė, kad trečiaisiais didžiojo karo metais Ukraina sugebėjo rasti silpniausią Rusijos vietą ir tiksliai ten smogti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(472)
(4)
(468)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: