Rinkimai čia pat. Pašinianas ruošia dovaną. „Pasekmės bus nenuspėjamos“  ()

Siauruose valdžios sluoksniuose daugelis yra susirūpinę dėl tokio įvykių posūkio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viena iš labiausiai aptarinėjamų temų pastarosiomis dienomis – Armėnijos geopolitinio posūkio į Vakarus tikimybė. Pirmasis žingsnis buvo oficialus Jerevano laiškas, adresuotas Maskvai dėl Rusijos pasieniečių išvedimo iš Zvartnoco oro uosto nuo 2024 metų rugsėjo 1 dienos. Antrasis žingsnis, kaip savo paskutinėje spaudos konferencijoje pareiškė Nikolas Pašinianas, yra išėjimo/likimo KSSO sąlygos. Apie tai rašo Armėnijos laikraštis „Past“.

„Tiesą sakant, mūsų žiniomis, nuo praėjusių metų vidurio valdžios viduje vyksta gana karštos diskusijos, ar pasitraukti iš organizacijos, ar ne, ir kaip įvardyti pasitraukimo „priežastis“, kurias visuomenė laikytų tinkamomis“, – pažymi laikraštis.

[Vokietija!] Fantastiškos kainos ir galimybių 5,5 l karšto oro gruzdintuvė - pamaitinsite visą šeimą
3532 4

Nuostabi kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Past“ šaltinių teigimu, siauruose valdžios sluoksniuose daugelis yra susirūpinę dėl tokio įvykių posūkio ir mano, kad tokio sprendimo pasekmės bus nenuspėjamos.

„Kaip sakė mūsų informuotas šaltinis, buvo gana rimtai aptartas variantas, pagal kurį pareiškimas dėl pasitraukimo iš KSSO bus paskelbtas Rusijos prezidento rinkimų dieną.

 

To „priežastis“ gali būti „netikėtas“ pablogėjimas pasienyje, kurio fone Nikolas Pašinianas tiesiogiai praneš apie pasitraukimą iš KSSO. Šis variantas, mūsų žiniomis, buvo aptartas gana rimtai, provakarietišką valdžios sparną jis ypač įkvėpė. Jie mano, kad tai būtų gera „dovana“ Putinui rinkimų proga“, – rašo laikraštis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(0)
(31)

Komentarai ()