[ŽT] „Pasiekiama Maskva ir Sankt Peterburgas.“ Pildosi didžiausias rusų siaubas. „Atkeliauja 800 raketų“  (1)

Lenkija greitai gaus didelį amerikietiškų ginklų paketą, kuriame bus AIM-9X „Sidewinder Block II“ ir AIM-120C-8 AMRAAM oras-oras raketos, taip pat sparnuotosios raketos JASSM-ER.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JASSM-ER yra nauja JASSM versija, pasižyminti ilgesniu skrydžio nuotoliu. Su savo pirmtake ji dalijasi 70 % komponentų, bet vietoje įprastų 370 km lekia net  900-1000 km. Lenkija tapo antrąja šių ginklų naudotoja pasaulyje ir turi apie 70 tokio tipo raketų. Ir dabar laukia dar vienos didelės šių raketų partijos.

Šį kovą JAV Valstybės departamentas patvirtino iki aštuonių šimtų dvidešimt vienos JASSM-ER raketos pardavimą Lenkijai už 1,77 milijardus dolerių.

[Vokietija] Tik 69,99€ ir beprotiškos galimybės. Išvalysite visus namus, automobilį ir nušveisite net ten, kur atrodė neįmanoma
2859 3

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Labai ribotas kiekis

Itin gerų savybių ir funkcionalumo įrenginys

Išsamiau

Lenkija JASSM-ER raketas galės leisti savo F-16 naikintuvais, o ateityje jomis ginkluos ir F-35. JASSM-ER yra 4,3 m ilgio ir sveria maždaug 1200 kg. Ji gali nugabenti 450 kg sveriančią kovinę galvutę į 900-1000 km atstumu. Ją pakankamai sunku aptikti ir sunaikinti.

 

Beje, tas 1000 km veikimo nuotolis reiškia, kad bent jau teoriškai Lenkijos oro erdvėje paleista JASSM-ER galėtų pasiekti Maskvą ir Sankt Peterburgą. Nors tai yra tik sparnuotoji raketa, Rusija neabejotinai domisi tokiais pajėgumais, kuriuos Lenkija stengiasi stiprinti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(234)
(11)
(223)

Komentarai (1)