„Ateina vokiečių karo gigantas.“ Ukrainoje prasideda nauja era. Kas vyksta  ()

Planuojamose gamyklose Ukrainoje daugiausia dėmesio bus skiriama sviedinių, karinių transporto priemonių, parako ir priešlėktuvinių ginklų gamybai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Rheinmetall“, pirmaujanti Vokietijos ginklų gamintoja, planuoja Ukrainoje įkurti mažiausiai keturias gamyklas, kovo 14 d. paskelbė bendrovė.

„Rheinmetall“ ir Ukrainos gynybos pramonės valstybinis koncernas (UkrOboronProm) sudarė bendrą įmonę, kuri prižiūrės, remontuos ir gamins karinę įrangą.

„Ukraina dabar mums yra svarbi partnerė, kurioje matome 2–3 milijardų eurų vertės [pardavimo] per metus potencialą“, – pristatydamas 2023 m. įmonės rezultatus sakė „Rheinmetall“ generalinis direktorius Arminas Pappergeris.

[Vokietija] Tik 69,99€ ir beprotiškos galimybės. Išvalysite visus namus, automobilį ir nušveisite net ten, kur atrodė neįmanoma
2858 3

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Labai ribotas kiekis

Itin gerų savybių ir funkcionalumo įrenginys

Išsamiau

Diuseldorfe įsikūrusi grupė, garsėjanti dalių tankams „Leopard“ gamyba, kuriuos Berlynas po ilgų dvejonių sutiko išsiųsti į Ukrainą, praėjusiais metais pranešė apie rekordinius 7,2 mlrd. eurų pardavimus ir siekia viršyti 10 mlrd. eurų ribą 2024 m. Frankfurte bendrovės akcijos pabrango 5 proc.

„Rheinmetall“ vasarį paskelbė apie susitarimą su ukrainiečių įmone dėl artilerijos sviedinių gamyklos  Ukrainoje statybų. Ši gamykla, esanti neatskleidžiamoje vietoje, bus pastatyta pagal Vokietijos įmonės  modelį.

 

Be to, „Rheinmetall“ tai pat planuoja Vokietijoje statyti gamyklą, kuri aprūpintų Vokietijos ir Ukrainos ginkluotąsias pajėgas. Bendrovė siekia padidinti artilerijos sviedinių gamybą, kad aprūpintų Kyjivą didesniu amunicijos kiekiu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(0)
(41)

Komentarai ()