[ŽT] „Jis ne autokratas ir ne diktatorius!“ Macronas pribloškė  ()

Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas buvo vienas iš Vakarų lyderių, kuris prieš Rusijos invaziją į Ukrainą aktyviai bendravo su Putinu, bandydamas jį įkalbėti nepradėti šio kruvino karo. Ir vėliau jis ne kartą skambino Putinui. Tačiau dabar jis teigia, kad su Putinu nebendravo „kelis mėnesius“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Esu valstybės vadovas, kuris daugiausiai kalbėjosi su Putinu prieš karą“, – prisiminė Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas. Ir tada pareiškė, kad nepriskiria Vladimiro Putino autokratams ar diktatoriams, nes jis tiesiog pateko į autoritarinę, represinę srovę savo šalyje. Kitaip tariant, pasak Macrono, Putinas nesukūrė šios sistemos Rusijoje, o tik yra jos tąsa.

[Vokietija!] Mažiausia kaina šiais metais. Beprotiška, ką sugeba naujausias išmanusis „Xiaomi“ klozeto dangtis („Smartmi Smart Toilet Seat 2“)
3448

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Nuostabus funkcionalumas

Išsamiau

Macronas paaiškino, kad Putinas nusprendė tapti destabilizuojančia jėga Europoje. Ir nors jis jau kelis mėnesius nebendrauja su Putinu, Prancūzijos prezidentas teigia, kad tikisi, kad ateis laikas ir jis galės „kuo greičiau pasikalbėti su Rusijos prezidentu, kad ir kas juo tuo metu bus“.

(7)
(18)
(-11)

Komentarai ()