„Tai labai rimta.“ Ką skelbia „iš numirusių prisikėlęs“ propagandistas  ()

Belgorodo srities pasienio zonoje vyksta labai rimtos kovos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-16 „Tai labai rimta.“ Ką skelbia „iš numirusių prisikėlęs“ propagandistas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Z-kanaluose auga nerimas auga dėl RSK (Rusijos savanorių korpuso), legiono „Rusijos laisvė“ ir „Sibiro bataliono“ prasiveržimo į Belgorodo sritį.

Kovo 14-osios vakarą jie ėmė masiškai skųstis, kad kovos labai rimtos, skelbia Dialog.UA.

Kraštutinių dešiniųjų šaltinis „Svarščiki“ pranešė, kad Belgorodo srities pasienio zonoje vyksta labai rimtos kovos. Ir Rusijos gynybos ministerijos bei propagandos pasakojimai apie nedidelius susirėmimus su DRG, matyt, nėra tiesa.

[Mažiausia kaina] Būtinas daiktas turintiems įvairaus tipo baseiną - puikus robotas palaikys maksimalią švarą (Video, „KOSGHO“)
2616 1

Mažiausia kaina šiais metais

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Paskutiniai vienetai

Belaidis robotas tinka įvairaus dydžio ir formos baseinams

Išsamiau

„Mūsų vietiniai šaltiniai praneša iš Belgorodo srities: vyksta tikri mūšiai, sunkūs mūšiai pasienyje. Priešo pusėje yra atkaklūs ir gerai apmokyti būriai, taip pat samdiniai. Kol kas susitvarkome, bet nenuvertinkite situacijos, tai ne DRG“, – rašė Rusijos Z-kanalas.

Prisikėlęs“ iš numirusių Rusijos kariškis Jegoras Guzenko („Tryliktas“), neseniai apsimetęs mirusiu, kad padidintų abonentų skaičių, irgi sunerimo. Jis rašo, kad pasienyje vyksta „rubilovo“ (pjautynės).

Tai labai rimta.Belgorodo srityje vyksta sunkios kautynės, kuriose naudojama technika ir orlaiviai. Tai ne liūdnai pagarsėjęs DRG. Tai labai rimtas „rubilovo“, – savo „Telegram“ kanale rašė rusų okupantas.

 

RSK, legiono „Rusijos laisvė“ ir „Sibiro bataliono“ veiksmai prasidėjo kovo 12-osios naktį. Rusijos milicija prasiveržė per Rusijos Federacijos sieną Belgorodo ir Kursko srityse. Skelbiamas karių tikslas – išlaisvinti rusus iš Putino režimo diktatūros. Labai sunki kova vyksta jau tris dienas. Rusijos pasienio regionų civiliai gyventojai bėga.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(169)
(4)
(165)

Komentarai ()

Susijusios žymos: