„Tai egzistencinė reikšmė Europai.“ Mestas iššūkis Maskvai. „Jei neperžengsime tam tikros ribos – pralaimėsime“  ()

Europa privalo priešintis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prancūzijos prezidentas pareiškė, kad Vladimiro Putino kariuomenė yra priešininkas, kuris neketina sustoti Ukrainoje. Emmanuelis Macronas dar kartą paragino europiečius nerodyti silpnumo ir pasirengti atsakyti į Rusijos agresiją, praneša TVN24.pl.

Ketvirtadienį interviu televizijai paprašytas patikslinti savo žodžius apie tai, kad neatmeta galimybės siųsti karius į Ukrainą, Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas įvertino, kad pasakyti agresoriui, jog neperžengsime tam tikros ribos, jau reiškia pralaimėjimą.

[Vokietija+Kuponas!] Puikios kokybės pripučiamos SUP lentos smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video, „TOMSHOO“)
2416

Iš Vokietijos

Specialus kuponas

Greitas ir saugus pristatymas

Ypatingai geros kainos

Ribotas kiekis

Išsamiau

Prezidentas pabrėžė, kad nuo pat Rusijos agresijos pradžios 2014 m. Vakarai jau išbandė viską, kad būtų rastas taikus sprendimas, tačiau šie bandymai nedavė rezultatų. „Dabar situacija yra daug sudėtingesnė, todėl reikia manyti, kad agresoriui negalima sakyti, jog mes patys sau nustatome kažkokias neperžengiamas ribas. Jei Vladimiras Putinas laimėtų, jis nesustotų ties Ukraina“, – pridūrė valstybės vadovas.

Jis numatė, kad Prancūzija viena „nepradės puolimo, nesiims iniciatyvos“ siųsti karius, tačiau pabrėžė, kad Rusijos karas prieš Ukrainą „yra egzistencinės reikšmės Europai ir Prancūzijai“.

 

„Gyvename tokiu metu, kai būtina priešintis, kad Rusija niekada nenugalėtų. Nes jei nugalėtų, Europos patikimumas sumažėtų iki nulio“, – pabrėžė prezidentas.

„Mūsų pareiga – sukurti taikos jėgą, t. y. pajėgumą, kuris turėtų atgrasomąją galią“, – aiškino jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(95)
(4)
(91)

Komentarai ()