„95 %. Tai neįbaugins rusų.“ Ką skelbia Putinas  ()

Nepaisant apšaudymų, aktyvumas rinkimuose šiame regione, Centrinės rinkimų komisijos duomenimis, pirmąją balsavimo dieną viršijo 50 proc.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiras Putinas pareiškė, kad pirmąją balsavimo prezidento rinkimuose dieną surengtos Ukrainos atakos prieš Rusijos pasienio regionus „neįbaugins“ rusų.

Jį cituoja „Interfax“.

„Apie 95 % priešo raketų ir sviedinių sunaikina mūsų oro gynybos sistemos“, – sakė Putinas ir pridūrė, kad „Kyjivo režimas bando įvykdyti daugybę nusikalstamų, demonstratyvių ginkluotų veiksmų, siekdamas sutrikdyti balsavimo procesą ir įbauginti žmones.“

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Su 2 baterijomis įrankiai + termovizoriai + 3in1 multimetrai + šildytuvas ir generatorius su APP ir kt. (Video)
4923 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-03-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos ir Lenkijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Drillpro“ - 18V akumuliatorinis kampinis šlifuoklis

2) „Hcalory HC-A01“ - 5kW automobilinis dyzelinis oro šildytuvas, su APP

3) „UNI-T UTi260B“ - pramoninio lygio termovizorius

4) „MUSTOOL MDS9208“ - 3in1 įrenginys: multimetras, osciloskopas ir signalų generatorius

5) „Topshak TS-PW1“ - 18V impulsinis suktuvas su 380Nm, be baterijos ir įkroviklio

6) Baterijos „Makita“ 18V įrenginiams

Išsamiau

„Šių veiksmų, beprasmiškų kariniu požiūriu ir nusikalstamų humanitariniu požiūriu, tikslas, kaip jau buvo sakyta, yra bandymas kištis į Rusijos prezidento rinkimus“, – sakė Putinas. „Esu tikras, kad mūsų žmonės, Rusijos žmonės, į tai atsakys dar vieningiau.“

Kovo 15 d., pirmąją balsavimo prezidento rinkimuose dieną, Belgorodo sritis sulaukė smūgių. Šią dieną regione keturis kartus skambėjo perspėjimo apie oro pavojų sirena. Per apšaudymą du žmonės žuvo, dar du buvo sužeisti. Nepaisant to, aktyvumas rinkimuose šiame regione, Centrinės rinkimų komisijos duomenimis, pirmąją balsavimo dieną viršijo 50 proc.

 

Dieną prieš tai Belgorodas buvo apšaudytas du kartus; du žmonės žuvo ir devyni buvo sužeisti. Gubernatoriaus teigimu, artėjant prie miesto Rusijos oro gynybos pajėgos numušė dešimt oro taikinių. Pačiame mieste apgadinti aštuoni daugiabučiai ir trys privatūs namų ūkiai. Be to, nuo skeveldrų apgadinta 13 automobilių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(12)
(-8)

Komentarai ()