[ŽT] „Iš suplanuotų nepagamino nė vieno.“ Kiek Rusijoje „Armata“ tankų  ()

GUR vadovas Kyrylo Budanovas pažymėjo, kad fronte nebuvo tankų „Armata“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis turimais žvalgybos duomenimis, Rusijos Federacija nuo 2009 m. sugebėjo pagaminti vos 20 „Armata“ vienetų. Ir visi jie – tyrimų stadijoje.

Tai pranešė Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausioji žvalgybos valdyba (GUR).

Iki 2023 metų pabaigos tankas „Armata“ nebuvo praėjęs valstybinių bandymų Rusijoje ir jo į tarnybą nepriėmė okupacinė armija. Visgi, GUR duomenimis, 2024 metais Rusija planuoja pagaminti 29 tankus „Armata“.

[Mažiausia kaina] Būtinas daiktas turintiems įvairaus tipo baseiną - puikus robotas palaikys maksimalią švarą (Video, „KOSGHO“)
2573 1

Mažiausia kaina šiais metais

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Paskutiniai vienetai

Belaidis robotas tinka įvairaus dydžio ir formos baseinams

Išsamiau

„Tačiau greičiausiai šis planas nebus įgyvendintas. 2023 metais iš planuotų 29 vienetų nebuvo pagamintas nė vienas tankas“, – teigiama GUR pranešime.

Anksčiau JK žvalgyba pranešė, kad Rusijos Federacija tanko „Armata“ neatsiuntė į Ukrainą dėl grėsmės jį prarasti mūšyje.

 

2023 metų balandį ir liepą okupantai tikino, kad jų „Armata“ jau kovoja fronte. 2023 metų rugpjūtį Rusijos propagandistai paskelbė apie „tankų pašalinimą iš kovos zonos“. Tačiau rusai nepateikė įrodymų, kad fronte buvo bent viena „Armata“. GUR vadovas Kyrylo Budanovas pažymėjo, kad fronte nebuvo tankų „Armata“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()