„3000 šarvuočių.“ Galingas žingsnis iš JAV. „Atvyko Abrams ir Bradley.“ Kas vyksta  ()

„Abrams“ tankai, „Bradley“ šarvuočiai, taktinės transporto priemonės ir kitos amerikiečių sunkiosios pėstininkų brigados kovinės priemonės neseniai atvyko į Rytų Europą, kur liks ateinančius devynis mėnesius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmą kartą Graikijos Aleksandrupolio uoste buvo iškrauta iki šiol didžiausio masto sunkioji kovinė technika - iškrauta apie 3 000 transporto priemonių.

„Aleksandrupolio uostas Graikijoje įėjo į paramos istoriją, nes jis palengvina pirmosios „sunkiosios“ pėstininkų brigados judėjimą 2024 m. kovo 11 d.“, - informavo 21-oji paramos vadavietė, atsakinga už JAV sausumos pajėgų Europoje ir Afrikoje paramą.

Kovinė technika priklauso JAV kariuomenės 4-osios pėstininkų divizijos 3-iajai šarvuočių brigadai. Iš viso iš laivo „Leroy A. Mendonca“ buvo iškrauta apie 3 000 vienetų technikos, įskaitant kovos mašinas „Bradley“, lengvąsias taktines transporto priemones, minoms atsparias transporto priemones su apsauga nuo sprogimo iš pasalų ir tankus „M1 Abrams“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Saulės panelės + išmanūs LED šviestuvai + trimeriai + 3D spausdintuvai ir graviruokliai (Video)
3957 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-03-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) 20W sulankstoma, portabili saulės panelė

2) „FlashFish“ - 18V 60W sulankstoma, portabili saulės panelė

3) „BlitzWill BW-CLT1“ - masiškai perkamas išmanus LED šviestuvas

4) „Artillery Sidewinder X3 Pro“ - ypatingai geros kainos, ką tik pristatytas 3D spausdintuvas

5) 88VF 1000W akumuliatorinis trimeris - su 2 baterijomis, įkrovikliu ir gausa priedų

6) „TWOTREES TTS-55 Pro“ - lazerinis graviruoklis

Išsamiau

Brigados padaliniai bus dislokuoti keliose vietose Europoje, kad kuo efektyviau dengtų Šiaurės Atlanto aljanso pietrytinį flangą.

„Įranga bus gabenama į kelias vietas, kad būtų galima greitai sukurti kovinę galią, ginančią nuo galimos agresijos ir apsaugojančią NATO sąjungininkus“, - pranešė JAV sausumos pajėgos Europoje ir Afrikoje.

 

Klasikinę JAV šarvuočių brigadą sudaro beveik 90 tankų „Abrams“, 150 šarvuočių „Bradley“, 18 savaeigių haubicų „M109“ ir 45 šarvuočiai „M113“, todėl tai yra didžiausias JAV kariuomenės brigados lygmens kovinis junginys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(167)
(7)
(160)

Komentarai ()