„Jie kuria žemų technologijų sovietinio tipo kariuomenę. Pirmasis smūgis bus 2026 m.“ Kas vyksta  (1)

Rusija neįtikėtinu greičiu prisitaiko ir kuria kariuomenę konfliktui su NATO.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjus dvejiems metams po plataus masto invazijos į Ukrainą, Kremlius plečia šalies ginkluotąsias pajėgas konfliktui su NATO per ateinančius 10 metų, trečiadienį, kovo 14 d., pareiškė Estijos užsienio reikalų ir karinės žvalgybos vadovai, praneša „Defense Romania“.

Foreign Policy“ Estijos užsienio žvalgybos tarnybos generalinis direktorius Kaupo Rosinas pažymėjo, kad Rusijos karinė vadovybė pasimokė iš pirmųjų karo etapų klaidų ir neįprastai greitai prisitaiko.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Technologijos išbandyti ir rekomenduojami el. dviračiai, monstriniai 6000W el. paspirtukai, jump starteriai ir kt. (Video)
4862 7

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-03-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Mudiro M-AH21“ - 8kW automobilinis dyzelinis oro šildytuvas

2) „POPDEER PD-J01“ - 20000mAh, iki 2500A jump starteris

3) „POPDEER PD-JA1“ - naujiena, puikios kainos ir kokybės jump starteris

4) „POPDEER PD-J02“ - 23800mAh, iki 3000A jump starteris

5) „DUOTTS C29“ - Technologijos.lt išbandytas aukščiausios klasės el. dviratis: iki 50km/h, 100km, 750W, superinė kokybė ir važiavimo malonumas

6) „ANGWATT T1“ - monstrinis 6000W el. paspirtukas

Išsamiau

„Atrodo, kad rusai iš esmės virsta karine organizacija, kuri mokosi (iš klaidų)“, – sakė Rosinas ir pridūrė, kad Rusijos planuotojai sugebėjo išspręsti daugelį problemų, su kuriomis susidūrė mūšio lauke prieš kelis mėnesius.

Estijos užsienio žvalgybos vadovas Kaupo Rosinas pridūrė, kad rusai savo problemas visada sprendžia savo stiliumi – Rusijos ginkluotųjų pajėgų reformos greičiausiai prives prie žemų technologijų, sovietinio stiliaus kariuomenės su „daugybe šaunamųjų ginklų ir artilerijos“ sukūrimo.

Reformas Rusijos kariuomenėje lydi ir gerokai padidintas kariuomenės biudžetas: šiemet gynybai bus skiriama apie 35 proc. visų valstybės išlaidų, o ginklų gamintojai turėtų dirbti ištisą parą.

 

Business Insider“, remdamasis Vokietijos žvalgybos analize, pranešė, jog „nebegalima atmesti“, kad Rusija „nuo 2026 m.“ gali užpulti bent dalį NATO teritorijos, pavyzdžiui, Baltijos šalis arba Suomiją. Dokumente taip pat prognozuojama, kad per ateinančius penkerius metus Rusijos kariuomenė padvigubės.

Rusija išlieka stabili ir pajėgi priešininkė įvairiose srityse ir siekia skatinti bei ginti savo interesus pasauliniu mastu ir pakenkti JAV ir Vakarų pozicijoms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(14)
(-7)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: