[ŽT] Audringi įvykiai. Rusiją puola čečėnai. Gali būti nukirstas greitkelis 14K-4  ()

Šiuo metu galima drąsiai padaryti keletą svarbių išvadų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-18 [ŽT] Audringi įvykiai. Rusiją puola čečėnai. Gali būti nukirstas greitkelis 14K-4  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusiją puola čečėnai. Dabartinė Rusijos sukilėlių operacija Rusijos teritorijoje, matyt, yra daug rimtesnė nei ankstesnės atakos. Galima kalbėti apie pasienio placdarmo formavimąsi, vėliau nukirtus greitkelio 14K-4 atkarpą. Tai pareiškė karo ekspertas Oleksandras Kovalenko, komentuodamas informaciją apie Ičkerijos čečėnų patekimą į Gorkovskoje gyvenvietę Belgorodo srityje.

[Vokietija+Kuponas!] Puikios kokybės pripučiamos SUP lentos smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video, „TOMSHOO“)
2442

Iš Vokietijos

Specialus kuponas

Greitas ir saugus pristatymas

Ypatingai geros kainos

Ribotas kiekis

Išsamiau

Anot jo, informacija reikalauja patvirtinimo ir detalumo, tačiau šiuo metu galima drąsiai padaryti keletą svarbių išvadų.

Gorkovskoje yra už pusantro kilometro nuo sienos su Ukraina ir per ją eina 2 gyvenvietės keliai ir geležinkelis. Gorkovskoje yra atskira vieta, kuri ateityje gali tapti ne tik pasienio placdarmu, bet ir tramplinu kertant greitkelį 14K-4.

 

„Žinoma, dar per anksti apie tai kalbėti, bet, jei per ateinančias kelias dienas ar savaites, čia pradės formuotis nauja pilka zona, tai užuomina bus daugiau nei vienareikšmė“, – pabrėžė Kovalenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(314)
(5)
(309)

Komentarai ()

Susijusios žymos: