„Nerimą keliantis judėjimas.“ Ką pastebėjo partizanai (Video)  ()

Agresorės kariuomenei tai yra vertingas ginklas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai ruošėsi naudoti „Pancir-S1“ sistemas provokacijoms laikinai okupuotose teritorijose per rinkimus, praneša „Defense Express“ svetainė, kurioje cituojami Ukrainos partizanų „Ateš“ grupuotės pranešimai. 

Partizanų judėjimo „Ateš“ teigimu, Rusijos Federacijos kariuomenė, siekdama rūpintis rinkėjų saugumu, Chersono regione (aplink Kačovką) perkėlė daugybę priešlėktuvinių sistemų „Pancir-S1“. Partizanai turi fiksuoti Rusijos judėjimą ir pateikti reikiamą informaciją apie Rusijos technikos buvimo vietą besiginančiai kariuomenei, kad ji tinkamu momentu galėtų pradėti priešo pozicijų puolimą. Be to, „Ateš“ prašė okupuotų vietovių gyventojus neiti į balsavimo apylinkes.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 84€ energijos stotelės tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („DLNRG PPS2400“)
4586

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Pancir-S1“ iš tikrųjų yra rusiška sistema, kuri laikoma viena moderniausių pasaulyje. Agresorės kariuomenei tai yra vertingas ginklas, kuris dažnai buvo užkeliamas, be kita ko, ant aukštų konstrukcijų, siekiant padidinti žemai skraidančių taikinių aptikimo efektyvumą.

 

Minėtas ginklas į Rusijos kariuomenę pateko 1990-aisiais (pirmieji prototipai pasirodė 1994 m.). Ši trumpo ir vidutinio nuotolio antžeminė oro gynybos sistema montuojama ant ratinės arba vikšrinės važiuoklės, priklausomai nuo to, kur ji bus naudojama. Jos įgulą sudaro trys žmonės, tačiau „Pancir-S1“ turi radarus ir ugnies valdymo sistemą, kurios dėka gali veikti autonomiškai, be nuolatinio įgulos dalyvavimo.

Sistema apsaugo nuo lėktuvų ir sraigtasparnių ugnies, taip pat nuo tiksliųjų ginklų, kurie juda iki 1000 m/s greičiu. Viena „Pancir-S1“ gali valdyti iki 12 objektų, o jos apsauga apima 20 km atstumą (maksimali grėsmės perėmimo riba yra 15 km). Dėl šios priežasties tai yra ginklas, kuris dažniausiai naudojamas svarbiausiems objektams apsaugoti.

 

„Pancir-S1“ turi 12 vnt. 67E6 arba 57E6E priešlėktuvinių raketų. Jos sugrupuotos į dvi dalis po šešias ir leidžia vienu metu šaudyti į du objektus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(72)
(-52)

Komentarai ()