[ŽT] „Nuleidome Rusijos vėliavą. Ši teritorija paskelbta Ičkerijos Čečėnijos Respublika.“ Neįtikėtina. Čečėnai kuria naują valstybę (Video)  ()

Čečėnijos savanoriai sukūrė „naują Ičkeriją“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-19 [ŽT] „Nuleidome Rusijos vėliavą. Ši teritorija paskelbta Ičkerijos Čečėnijos Respublika.“ Neįtikėtina. Čečėnai kuria naują valstybę (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame vyras, vilkintis karinę uniformą, praneša, kad čečėnų savanoriai yra Gorkovskoje gyvenvietėje, kur laisvai pateko į administracijos pastatą. Tas pats kariškis pareiškė, kad čečėnų savanoriai šią teritoriją paskelbė Ičkerijos Respublika.

Apie tai pranešė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 84€ energijos stotelės tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („DLNRG PPS2400“)
4637

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Čečėnijos savanoris, neslėpdamas savo veido, praneša: „Esame Belgorodo srities Gorkovskoje gyvenvietės administracijoje. Visos balsavimo apylinkės atviros, bet niekas nenorėjo ateiti balsuoti už „karalių“.

Čečėnai kuria naują valstybę. Tada kovotojas paima Rusijos vėliavą, kuri gulėjo ant grindų šalia jo kojų, ir toliau komentuoja, kas vyksta: „Nuleidome Rusijos vėliavą, ši teritorija paskelbta Ičkerijos Čečėnijos Respublika“.

 

Kad patvirtintų savo žodžius, čečėnų savanoris eina koridoriumi, prieina prie žemėlapio, kabančio ant sienos ir parodo, kad ant jo parašyta „Gorkovskoje gyvenvietė“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(266)
(10)
(256)

Komentarai ()

Susijusios žymos: