[ŽT] Rusai nebesijaučia saugūs net savo teritorijoje. Belgorode laisvai judėti jau nebeįmanoma  ()

Belgorodo srities gubernatorius Viačeslavas Gladkovas anksčiau ragino Rusijos pasienio gyventojus likti namuose. Jis bandė apsimesti, kad viskas gerai, nors iš Ukrainos pusės į Rusiją įsiveržė Legionas „Rusijos Laisvė“, Rusijos Savanorių Korpusas ir Sibiro Batalionas. Tačia dabar Gladkovo daina pasikeitė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prieš porą dienų Belgorodo srities gubernatorius Viačeslavas Gladkovas paskelbė, kad evakuos apie 9 tūkstančius pasienio gyvenviečių gyventojų. Tai žymi jo pirminės politikos pasikeitimą, nes anksčiau Gladkovas teigė, kad evakuotis nereikia. Netrukus po to reguliarių Rusijos pajėgų tankai pradėjo atakuoti tuščius rusų žmonių namus.

[EU+Kuponas] Už mažiausią kainą istorijoje įspūdingų galimybių langų valymo robotas - įdiegtas ir DI (Video, „ABIR WD8“)
1955

Mažiausia kaina istorijoje

Specialus kuponas

Iš EU, greitas ir saugus pristatymas

Naujausi techniniai sprendimai ir puikios valymo galimybės

Labai giriamas apžvalgininkų

Išsamiau

Dabar Gladkovas pareiškė, kad žmonių judėjimas bus apribotas. Į pasienio zonas galės atvykti ne visi (evakuotis gali visi). Taip gubernatorius tarsi pripažino, kad karo zona išsiplėtė oficialiai.

 

Dabar Rusijoje, kuri apsimeta, kad gyvena taikos metu (didžiausi Putino gerbėjai kartoja, kad vyksta ne karas, o „specoperacija“) įrengiami patikros punktai ir kelio užtvarai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(32)
(0)
(32)

Komentarai ()

Susijusios žymos: