Rezervų nėra. „Žmonės su šarvuotomis liemenėmis.“ Kas gins Belgorodą? Ką daro Rusija  ()

Žmonės, eidami į parduotuves, pradėjo dėvėti šarvuotas liemenes.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-21 Rezervų nėra. „Žmonės su šarvuotomis liemenėmis.“ Kas gins Belgorodą? Ką daro Rusija  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kas gins Belgorodą? Vadovybė perskirs dalį Rusijos armijos ginti Belgorodą dėl dažnų atakų ir apšaudymų,Bloomberg“ sakė Kremliui artimas šaltinis.

Nuo kovo pradžios Belgorodo regioną reguliariai apšaudo ir atakuoja sabotažo ir žvalgybos grupės. Šiuo metu jau žuvo mažiausiai 20 žmonių, o apie šimtas buvo įvairiais būdais sužeista. Didžiausias poveikis pasireiškė kovo viduryje. Kovo 16-ąją miestas buvo apšaudytas du kartus, o kovo 14-ąją – tris kartus.

Žmonės su šarvuotomis liemenėmis. Žmonės, eidami į parduotuves, pradėjo dėvėti šarvuotas liemenes. Nepaisant apšaudymo ir raketų pavojaus, miesto meras Valentinas Demidovas paragino gyventojus neatsisakyti lankytis balsavimo apylinkėse per kovo 15–17 dienomis vykusius Rusijos prezidento rinkimus.

[Vokietija+mažiausia kaina] Su tokiu dviračiu nors ir į kalnus: 21 Shimano pavara, 30 km/h greitis, vienu įkrovimu iki 80 km, LCD ekranas ir skirtingi važiavimo režimai (Video, „Samebike MY-SM26“)
3767 1

Mažiausia kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Regiono gubernatorius Viačeslavas Gladkovas paskelbė apie 9 tūkstančių vaikų evakuaciją iš regiono. Nepilnamečiai bus vežami į Kalugą, Tambovą ir Penzą. Valdžia taip pat evakavo apie 600 regiono Graivoronsko rajono gyventojų į laikino apgyvendinimo centrus.

Gubernatorius taip pat paskelbė, kad nuo kovo 21 d. dėl parduotuvių veiklos problemų valdžios institucijos pradės išdavinėti nemokamus maisto paketus daugelio gyvenviečių gyventojams. Be to, kovo mėnesį jie bus atleisti nuo mokėjimo už būstą ir komunalines paslaugas.

 

Savo ruožtu Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pusėje kovojančios rusų savanorių rikiuotės – legionas „Rusijos laisvė“, „Rusijos savanorių korpusas“ (RSK) ir „Sibiro batalionas“ - perspėjo, kad netrukus vėl puls  Rusijos Federacijos karines pozicijos Belgorode ir Kurske. Savanoriai paragino miesto gyventojus evakuotis, pažymi „Bloomberg“.

Belgorodo srities pasienio su Ukraina zonose dėl diversantų atakų pradėti statyti kontrolės punktai ir įvesti įvažiavimo apribojimai. Visų pirma, nuo kovo 20 d. bus galima įvažiuoti tik į Kozino, Glotovo, Gora-Podol, Novostrojevka-Pervaja ir Vtoraja, Bezymeno ir Graivorono vietoves.

 

Praėjusią savaitę diversantai pradėjo atakuoti Rusijos pasienio teritorijas. Pirmąjį išpuolį jie surengė kovo 12 d., o vėliau diversantai kovo 14 ir 16 dienomis bandė įsiveržti į Rusijos teritoriją. Rusijos gynybos ministerija pranešė, kad visi diversantų išpuoliai Belgorodo ir Kursko srityse buvo atremti.

BILD karo stebėtojas Julianas Repke pranešė, kad Rusijos kariuomenė surengė oro antskrydžius Kozino kaime Belgorodo srityje, į kurį įsiveržė proukrainietiški diversantai. Pasak vietinių gyventojų, „kaimas praktiškai sunaikintas“, nes Rusijos bombonešiai panaudojo sklandančias bombas FAB-500.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(1)
(35)

Komentarai ()

Susijusios žymos: