Internetas „sprogo“. „Jis pasirengęs mūšiui.“ Tūkstančiai komentarų. Kas vyksta (Foto)  (4)

Nuotraukos sulaukė populiarumo ir įvairiausių vertinimų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Soazig de la Moissonnière, oficiali Prancūzijos prezidento fotografė, socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo juodai baltomis Prancūzijos prezidento nuotraukomis. Nuotraukose pavaizduota, kaip Prancūzijos prezidentas intensyviai treniruojasi.

Tūkstančiai komentarų. Dvi nespalvotos Emmanuelio Macrono nuotraukos greitai surinko tūkstančius komentarų, publikaciją pakomentavo ir pasaulio žiniasklaida. „Tai primena ankstesnius Vladimiro Putino bandymus“, – sako vienas garsiausių bulvarinių leidinių.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Unikalūs vaizdo projektoriai su TV priedėliais, pjūklai, riedlentės, saulės panelės (Video)
2291 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-03-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos ir Lenkijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FENGMI S5“ - mini lazerinis 4K vaizdo projektorius

2) „GELEIPU X5“ - Android vaizdo projektorius ir TV priedėlis viename

3) „VIOLEWORKS“ - akumuliatorinis pjūklas su 2 baterijomis

4) „SGODDE“ - riedlentė

5) „VIOLEWORKS“ - akumuliatorinis pjūklas su 2 baterijomis

6) „iMars SP-B150“ - 19V 150W sulankstoma, portabili saulės panelė

Išsamiau

Žinomas viešųjų ryšių ekspertas Gaspardas Gantzeris laikraščiui „Nice-Matin“ sakė, kad prezidentas norėjo, jog nuotraukos parodytų, kad „jis yra prancūzas kaip ir visi kiti, kad jis yra puikios fizinės formos, kad jis nori kovoti“.

„CNews“, reaguodama į pasidalintas nuotraukas, rašo, kad Macronas atrodo „pasirengęs mūšiui ir pasiryžęs nugalėti savo priešininkus“.

 

„Prezidentas atrodo kaip tikras karys. Nuotrauka atskleidžia įtemptas pastarųjų dienų naujienas“, – priduria teksto autorius.

JK spauda taip pat pakomentavo. „Pirma, jis įtempė savo raumenis dėl Ukrainos. Dabar Emmanuelis Macronas žengė žingsnį toliau ir publikuoja nuotraukas, kuriose jis trenkia į bokso maišą išsipūtusiais bicepsais, parodydamas savo jėgą veikloje“, – sako BBC.

„Macronas rodo savo kovinę dvasią po to, kai karo ekspertai pasakė, kad jis bando vadovauti NATO kaip Napoleonas“, – taip nuotraukas mato „Daily Mail“.

„Gėdingas Macrono stiprybės portretas. Bokso nuotraukos primena panašius Rusijos prezidento Putino bandymus, kai jis skelbė nuotraukas, kuriose jis kovoja su varžovu dziudo rungtyje, žaidžia ledo ritulį ar joja ant žirgo be marškinių“, – priduria bulvarinis leidinys.

 

Emmanuelis Macronas daugelį metų propaguoja sportinį gyvenimo būdą. Prancūzijos prezidentas sausio mėnesį paskelbė vaizdo įrašą iš sporto salės.

E. Macrono žmona Brigitte žiniasklaidai yra sakiusi, kad prezidentas dukart per savaitę lanko bokso treniruotes.

E. Macrono nuotraukos buvo paskelbtos praėjus mažiau nei savaitei po to, kai Prancūzijos prezidentas užsiminė, kad neatmeta galimybės siųsti Vakarų karius į Ukrainą. Praėjusį ketvirtadienį kalbėdamas per Prancūzijos televiziją jis perspėjo, kad Rusija siekia išplėsti savo galią ir dabar nesustos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(2)
(48)

Komentarai (4)