[ŽT] Pralaimėjo 18 kartų. Tikrieji Putino rezultatai  ()

Galima ir netikėti oficialiais Rusijos prezidento rinkimų rezultatais, bet Putinas Rusijoje tikrai laimėjo. Įkalinęs, išžudęs ir uždraudęs opoziciją Putinas dar turi ir absoliučią žiniasklaidos kontrolę. O kaip buvo užsienyje?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Oficialiais duomenimis, užsienyje iš viso balsavo beveik 400 tūkstančiai rusų. Radijas „Svoboda“ rašo, kad 15-oje Europos šalių, taip pat Paragvajuje, Argentinoje ir Izraelyje dauguma rusų savo balsų neatidavė Putinui. Tai rodo apklausos prie balsavimo apylinkių, kurios užsienyje įprastai veikė ambasadose ir konsulatuose. Minėtose šalyse rusai balsavo už „Naujųjų žmonių“ partijos atstovą Vladislavą Davankovą.

[Vokietija+mažiausia kaina] Su tokiu dviračiu nors ir į kalnus: 21 Shimano pavara, 30 km/h greitis, vienu įkrovimu iki 80 km, LCD ekranas ir skirtingi važiavimo režimai (Video, „Samebike MY-SM26“)
3654 1

Mažiausia kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Tačiau oficialiais duomenimis, Vladimiras Putinas užsienyje gavo daugiau nei 72 % rinkėjų balsų. Antroje vietoje oficialiai yra Vladislavas Davankovas, surinkęs daugiau nei 16,5 % balsų. Nikolajus Charitonovas surinko šiek tiek daugiau nei 2 %, o Leonidas Sluckis – mažiau nei 2%.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(27)
(-24)

Komentarai ()