[ŽT] Naikintuvai kyla nuo greitkelio. Neįtikėtina operacija. Kas įvyko  ()

Mokymų tikslas buvo praktikuoti nusileidimo procedūras.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lenkijos kariuomenės generalinis štabas puikavosi nuotraukomis iš aviacijos mokymų ROUTE 604, vykusių kovo viduryje. Fotografijose matomi koviniai lėktuvai, kylantys ir besileidžiantys provincijos kelio Nr. 604 atkarpoje prie Velbarko, kuri manevrų metu buvo uždaryta eismui.

Kaip X svetainėje („Twitter“) paaiškino Lenkijos kariuomenės generalinis štabas, mokymų tikslas buvo praktikuoti nusileidimo procedūras, kurios, kilus krizei, leistų oro pajėgoms veikti net sunaikinus bazę. Atliekant pratimus, naudotasi vadinamąja DOL, t. y. viešojo kelio atkarpa, pritaikyta kilti ir leistis kariniams orlaiviams, esanti tarp Velbarko ir Nidzicos. 

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Vaizdo registratoriai, žaidimų kėdės su masažo funkcija, įspūdingi nešiojami PC, SUP irklentės ir kt. (Video)
4287 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-03-24

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „iMars X5“ - automobilinis vaizdo registratorius

2) „FunWater SUPFW07A“ - pripučia SUP irklentė

3) „Douxlife GC-RC03“ - žaidimų kėdė su masažo funkcija

4) „Artillery SW X4 Plus“ - 3D spausdintuvas

5) „Ninkear A15 Plus“ - globali versija, 15.6 colių, 32GB+1TB, Win 11 OS

6) „LANPWR“ 12V 100Ah LiFePO4 aukščiausios klasės akumuliatorius

Išsamiau

 

Pakilimai ir tūpimai vyko 2024 m. kovo 10–14 d. kaip „Dragon-24“ dalis, tačiau maždaug 3 km ilgio provincijos kelio Nr. 604 fragmentas buvo uždarytas 2024 m. kovo 6–17 d. Ankstesnės pratybos vyko 2023 m. rugsėjį. Velbarko apylinkėse pasirodė Lenkijos karinių oro pajėgų naikintuvai F-16, „MiG-29“ ir „Su-22“, taip pat Italijos naikintuvai „Eurofighter Typhoon“, kurie šiuo metu yra Malborke kaip Baltijos šalių oro policijos misijos dalis.

Lenkija laukia 32 naikintuvų F-35 pristatymo. Tikimasi, kad penktosios kartos naikintuvai žymiai padidins Lenkijos oro pajėgų pajėgumus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(0)
(18)

Komentarai ()