„Oficialiai prisiėmė atsakomybę už teroro aktą.“ Skelbiamas „Ukrainos pėdsakas“. Žaibiška Simonian reakcija  (3)

FSB pareiškimą kovo 23 dienos rytą išplatino Rusijos valstybinė žiniasklaida.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-24 „Oficialiai prisiėmė atsakomybę už teroro aktą.“ Skelbiamas „Ukrainos pėdsakas“. Žaibiška Simonian reakcija  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos federalinė saugumo tarnyba (FSB) paskelbė radusi „Ukrainos pėdsaką“ per teroro aktą Maskvos koncertų salėje „Crocus City Hall“.

FSB pareiškimą kovo 23 dienos rytą išplatino Rusijos valstybinė žiniasklaida, skelbia Dialog.UA.

Anot Kremliaus žvalgybos tarnybos, kovotojai tariamai „bandė pabėgti link Rusijos ir Ukrainos sienos“, planavo ją kirsti ir „palaikė ryšius kitoje pusėje“.

Žaibiška Simonian reakcija. Prie kompanijos žaibiškai prisijungė ir Kremliaus propagandistė Margarita Simonian, kuri suskubo kaltinti Ukrainą dėl to, kas įvyko.

Atrodo kaip tankas, bet tarsi sėdėtum ant debesies ir skrieji 45 km/h! Nepakartojamas važiavimo malonumas. Kodėl gamintojas nutylėjo tiek privalumų? (FOTO, Video, „ENGWE Engine X“ apžvalga)
6269 16

„ENGWE Engine X“ - vienas naujausių kompanijos el. dviračių. Vadinamasis „fatbike“ - su storomis padangomis, kokybiškais amortizatoriais ir kitais privalumais, apie kuriuos gamintojas netgi nutyli. Žiauriai smagus žvėris. Sužinokite mūsų apžvalgoje apie jį daugiau.

Išsamiau

„Ar šuo su „višivanka“ nutrūko nuo grandinės, ar jam buvo duota tokia komanda? Bet kokiu atveju kaltas dresuotojas“, – rašė Simonian.

Prieš tai Rusijos tyrimų komitetas skelbė, kad automobilis su įtariamais teroristais buvo sulaikytas „prie Ukrainos sienų“. Tiesą sakant, tai įvyko maždaug už 100 km nuo Ukrainos ir Baltarusijos sienų.

Akivaizdu, kad Maskva pradėjo žaisti „Ukrainos pėdsakų“ korta. Baltieji rūmai anksčiau paskelbė oficialų pareiškimą, kad Ukraina nedalyvavo teroristiniame išpuolyje prieš „Crocus City Hall“. Amerikos žvalgyba mano, kad išpuolį surengė teroristinė organizacija „Islamo valstybė“ (ISIS). Pastaroji jau oficialiai prisiėmė atsakomybę už teroro aktą.

 

Kovo 22 dieną Ukrainos karinė žvalgyba (GUR) oficialiai paskelbė, kad teroro išpuolis yra Rusijos specialiųjų tarnybų operacija, skirta agresijai prieš Ukrainą išplėsti. Kyla grėsmė, kad, pakurstęs antiukrainišką isteriją, Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas paskelbs totalinę mobilizaciją.

Tiriamosios žurnalistikos ekspertas Christo Grozevas taip pat mano, kad pagrindinis Rusijos specialiųjų tarnybų įsitraukimo į teroro aktą požymis bus Maskvos bandymas oficialiai apkaltinti Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(50)
(-42)

Komentarai (3)