„Tai buvo labai gerai užmaskuota vadavietė.“ Galingi smūgiai. Ko neteko okupantai (Video)  ()

Po naktinių raketų smūgių Sevastopolio okupantams, rusai skundžiasi dideliais nuostoliais ir išdavikais. Atrodo, kad rusai patys save įtikino, kad Krymas yra Rusija, todėl jiems sunku patikėti, kad Ukrainos Kryme yra žmonių, kurie palaiko Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų „Telegram“ kanalas „Kremlevskaja tabakerka“ rašo, kad raketų smūgis Sevastopolio okupantams buvo labai skausmingas: „Remiantis šaltiniais Gynybos ministerijoje ir tarp Sevastopolyje esančių karių, Ukrainos ginkluotosios pajėgos smogė gerai užmaskuotai vadavietei, kurioje smūgio metu buvo daugiau nei dvi dešimtys karininkų“.

[Premjera] Jau galima įsigyti CES 2024 ekspertus sužavėjusius robotus! Revoliucinės technologijos už juokingas kainas (Video)
2747 2

Pasaulinės premjeros pasiūlymai

Specialūs kuponai

Iš Lenkijos - saugus ir greitas pristatymas

„Narwal Freo X Plus“ ir „Narwal Freo X Ultra“

Išsamiau

Rusų kanaluose pranešama, kad okupuotame Sevastopolyje žuvo 34 rusų kariai, iš jų 11 buvo karininkai. Dar apie 40 okupantų karių buvo sužeista.

Rusai skundžiasi, kad ta bazė buvo gerai užmaskuota, paslėpta, todėl ukrainiečiams kažkas, akivaizdu, padėjo. Tai gali būti tiesa – Krymas yra Ukrainos dalis ir nieko keisto, kad ten yra Ukrainą palaikančių žmonių. Tačiau ta bazė nebuvo tokia jau slapta.

 

„Wikimapia“ žemėlapiuose tas objektas pažymėtas kaip „Rusijos Juodosios jūros laivyno informacijos ir kompiuterijos centras“. Visa teritorija buvo apstatyta palydovinėmis antenomis. Tas karinis objektas egzistavo ir prieš 2014 metais įvykdytą neteisėtą ir nepripažintą Krymo aneksiją.

 

Kita vertus, Ukrainos pajėgoms kas nors galėjo suteikti informaciją apie ten susitelkusius karius, organizuojamą karininkų pasitarimą ar kažką panašau.

Taip pat teigiama, kad Belbeko aerodrome buvo apgadinti trys Su-27, nors du beveik neabejotinai pavyks suremontuoti.

(93)
(0)
(93)

Komentarai ()

Susijusios žymos: