Kalbėjo visi. Kodėl Putinas ignoravo įspėjimus dėl teroro akto  ()

Rusijos diktatoriaus tikslas - pasiekti paskutiniųjų laikų caro šlovę, kad ir kiek tai kainuotų Rusijos žmonėms.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-24 Kalbėjo visi. Kodėl Putinas ignoravo įspėjimus dėl teroro akto  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ironiška tai, kad Rusija per pastaruosius kelerius metus buvo atsakinga už daugybę teroristinių išpuolių, ypač Sirijoje ir Ukrainoje, o vėliau ją pačią užpuolė teroristai.

Atsakomybę už išpuolį prekybos centre „Crocus City Hall“ esančioje koncertų salėje prisiėmė Islamo valstybė, o netrukus paaiškėjo, kad JAV žvalgyba įspėjo Kremlių, jog Afganistane įsikūręs grupuotės „Wilayat Khorasan“ (ISIS) padalinys planuoja išpuolį Maskvoje. JAV ambasada net rekomendavo sostinėje esantiems amerikiečiams vengti koncertų salių, rašo „The Washington Post“.

[Vokietija] Tik 37€ už akumuliatorinį trimerį! Su 2 baterijomis, įkrovikliu, peiliais ir žaibišku pristatymu. Paskutiniai vienetai
3164 3

Mažiausia kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

Išsamiau

„Tačiau Rusijos prezidentas V. Putinas, susitelkęs į įsivaizduojamą tariamų Ukrainos, o ne į realią islamistų teroristų grėsmę, lengvabūdiškai ignoravo JAV perspėjimą“, – teigė laikraštis.

Laikraštis pažymi, kad Rusijos valdžios institucijų nepaisymas perspėjimų gerai apibūdina V. Putino režimo prigimtį. Jo režimas siekia ne apsaugoti gyventojus, o tik slopinti opoziciją.

 

Dabar Rusijos diktatorius, užuot persekiojęs tikruosius priešus, ieškos būdų, kaip dėl visko apkaltinti Ukrainą ir Jungtines Valstijas, kad pateisintų tolesnius teroristinius veiksmus prieš ukrainiečius.

Žurnalistai pažymėjo, kad Rusijos diktatoriaus tikslas - pasiekti paskutiniųjų laikų caro šlovę, kad ir kiek tai kainuotų Rusijos žmonėms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(30)
(5)
(25)

Komentarai ()