Netikėta žinia. „Išvesti dalinius iš Ukrainos.“ Kas vyksta  ()

Kovos turi būti perkeltos į Rusijos teritoriją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos savanorių puolimas kelių Rusijos Federacijos regionų teritorijoje gali paskatinti Rusijos karinę vadovybę nuspręsti išvesti tam tikrus dalinius iš Ukrainos teritorijos. Apie tai per „24 kanalą“ pranešė karo ekspertas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas ir instruktorius lakūnas Romanas Svitanas.

Jis taip pat išreiškė įsitikinimą, kad kovos turi būti perkeltos į Rusijos teritoriją.

[Vokietija] Būtinas rinkinukas pavasario darbams! Tik 52€ už akumuliatorinį 21V pjūklą ir sekatorių. Labai ribotas kiekis
4967

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Svitanas pabrėžė, kad Ukrainai naudinga kurti fronto linijas palei Belgorodo, Kursko ir Briansko sritis. Išlaisvinus Donbasą, ši strategija gali būti išplėsta į Voronežo ir Rostovo sritis.

„Fronto linija turėtų būti palei 1991 metų pasienio liniją. Ją jau reikia suformuoti. Pradėti vykdyti karines operacijas, perduoti ugnį į priešo teritoriją. Tai gali labai greitai priversti Rusiją atitraukti kariuomenę iš svarbių krypčių. Tada jie paims dalinius iš Krynkų, Robotynės ir net iš Donecko“, – pažymėjo Svitanas.

 

Nepaisant to, akivaizdu, kad tokios operacijos įmanomos tik esant pakankamam kiekiui karinio personalo ir karinės technikos. Jei būtų pakankamai amunicijos, karinės operacijos minėtose vietovėse būtų prasidėjusios jau seniai.

Svitanas reziumuoja, kad šiame kontekste didelę reikšmę turi Rusijos savanorių veiksmai. Jie nukreipia įsibrovėlių dėmesį iš fronto į Belgorodo ir Kursko sričių teritoriją.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(217)
(6)
(211)

Komentarai ()

Susijusios žymos: