[ŽT] Vienas įdomus niuansas. Paskutiniai du laivai – milžiniškas praradimas Rusijai  ()

Tai labai skaudus smūgis Rusijos kariuomenei.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jie buvo paskutiniai 775 projekto laivai Juodosios jūros flotilėje.

Rusijos kariuomenė laikinai okupuotame Kryme gali visam laikui prarasti desantinius laivus „Azov“ ir „Jamal“. Ukrainos ginkluotosios pajėgos į juos smogė kovo 24 d.

Apie tai savo puslapyje „Telegram“ socialiniame tinkle parašė Informacinio pasipriešinimo grupės karybos-politinis stebėtojas Aleksandras Kovalenko.

Geriausias iš visų! Karinio tvirtumo, GPS, Bluetooth skambučiai, 170+ sporto režimų, nuostabi vartotojo sąsaja, APP ir kt. (Foto, Video, „Kospet Tank T3 Ultra“ apžvalga)
4772 1

„Kospet Tank T3 Ultra“ - puikiai veikiantis GPS, Bluetooth skambučiai, nuostabi vartotojo sąsaja, 170+ sporto režimų, AMOLED ekranas, nustebinusi baterija, kokybiška APP ir gausa kitų privalumų. Išbandžiau ką tik viešai pristatytą naujausią kompanijos produktą ir be jokių dvejonių, tai - geriausias laikrodis, kokį jie yra pagaminę. Apžvalgoje sužinosite, ką jis sugeba.

Išsamiau

Anot jo, be apgadintų ir sunaikintų rusų objektų – o tai ryšių centras ir objektai, susiję su okupantų valdymo sistema ir infrastruktūra – buvo apgadinti laivai „Azov“ ir „Jamal“.

Ir tai labai skaudus smūgis Rusijos kariuomenei, nes jie buvo paskutiniai 775 projekto desantiniai laivai Juodosios jūros flotilėje.

„Jie yra ne tik pagrindiniai Rusijos laivyno laivai, bet ir laivai, kurių Rusija negali pagaminti, nes SSRS laikais jie buvo pastatyti ne Sąjungoje, o Lenkijoje, Gdanske, Stocznia Północna laivų statykloje. Todėl, net jei šie laivai ne nuskendo, o buvo apgadinti, jų remontas, atsiradus tam tikriems pažeidimams, yra tiesiog nerealus... Ukrainos ginkluotosios pajėgos dirbo „puikiai“, – pabrėžė Aleksandras Kovalenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(1)
(70)

Komentarai ()

Susijusios žymos: