[ŽT] „Ruošiasi žaibiškam Vilniaus puolimui.“ Artimiausiu metu. Skelbiami įrodymai  (3)

Skelbiama apie pavojingus Lietuvai planus.


Rusija ir Baltarusija turi planų pulti Lietuvą
Rusija ir Baltarusija turi planų pulti Lietuvą
© Diliff (CC BY-SA 3.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vilnius_Modern_Skyline_At_Dusk,_Lithuania_-_Diliff.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Telegram“ kanalas „Belaruskaja vyvedka“ rašo, kad A. Lukašenka rugpjūčio mėnesį gali užpulti Lietuvą: „Anksčiau įspėjome Lietuvos gynybos pajėgas apie planavimą ir slaptą pasirengimą Baltarusijos teritorijoje. Mūsų šaltiniai Gynybos ministerijoje praneša, kad Baltarusijos generalinio štabo koridoriuose sklando tezė apie Baltarusijos ginkluotųjų pajėgų atvedimą į aukštos kovinės parengties būseną 2024 m. rugpjūtį.“

[EU+Kuponas] „Čia bomba! Vienas įdomiausių modelių iš daugybės mano išbandytų ir 100 proc. valo geriausiai.“ Detalūs bandymai ir schema, kaip teisingai valyti langus (Video, „ABIR WD8“ apžvalga)
2713 2 1

Nuostabūs apžvalgininko vertinimai

Mažiausia kaina istorijoje

Specialus kuponas

Iš EU, greitas ir saugus pristatymas

Naujausi techniniai sprendimai ir puikios valymo galimybės

Išsamiau

Išankstinis svarbus signalas bus didelio masto pratybos Baltarusijos ir Lietuvos pasienyje. Neseniai pradėtos pratybos nebus baigtos, o tik pakeis „kovinės parengties patikrinimo“ etapus: liepos-rugpjūčio mėn. į pratybas vyks 4 brigados.

 

Anksčiau buvęs Bresto oro desanto brigados vadas Valerijus Sakaščikas pareiškė, kad Rusijos ir Baltarusijos valdžios institucijos ruošiasi branduolinio ginklo panaudojimui ir „žaibiškam Vilniaus puolimui“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(153)
(506)
(-353)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: