„Tai tragedija! Visi apie tai tyli...“ Z-kanaluose sprogimas. Kas nutiko Kryme (Audio)  (0)

Kremlius ir oficiali Rusijos žiniasklaida tyli.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kol Kremlius ir oficiali Rusijos žiniasklaida tyli apie sėkmingą Ukrainos operaciją Kryme, Z kanalus ištiko isterija.

Palūžo ir rusų okupantas Jegoras Guzenko („Tryliktas“). Savo „Telegram“ kanale jis paskelbė isterišką garso įrašą apie Rusijos Juodosios jūros laivyno sunaikinimą, skelbia Dialog.UA.

„Tryliktas“ patvirtino, kad per naktinius smūgius nukentėjo trys Juodosios jūros laivyno laivai: Rusijos žvalgybos laivas „Ivan Churs“, taip pat du dideli desantiniai laivai „Jamal“ ir „Azov“. Jis negalėjo pasakyti, kokia buvo padaryta žala, tačiau patikino, kad apgadinti laivų šonai.

[EU+Kuponas] „Čia bomba! Vienas įdomiausių modelių iš daugybės mano išbandytų ir 100 proc. valo geriausiai.“ Detalūs bandymai ir schema, kaip teisingai valyti langus (Video, „ABIR WD8“ apžvalga)
2717 2 1

Nuostabūs apžvalgininko vertinimai

Mažiausia kaina istorijoje

Specialus kuponas

Iš EU, greitas ir saugus pristatymas

Naujausi techniniai sprendimai ir puikios valymo galimybės

Išsamiau

Noriu paaiškinti dėl šiandienos tragedijos Kryme... Visi apie tai tyli. Oficialioji žiniasklaida, kaip visada, sukišo liežuvį į užpakalį! Tačiau jiems pavyko pataikyti į laivą „Ivan Churs“ ir didelį desantinį laivą „Jamal“. Žalos mastas šiuo metu dar nežinomas. Vakar atvyko vadas, o šiandien ten baisu, kas vyksta! Asmeniškai aš nesuprantu, kodėl, po velnių, negalima apsaugoti mūsų laivyno!?? Kodėl mes jų prarandame tiek daug?! Toks jausmas, kad jie (ukrainiečiai – red.) sėdi ir žaidžia jūrų mūšį, bl**, pažymėdami kvadratėlius! Tai neteisinga! Negerai, kad žiniasklaida tyli, neskelbia kokie nuostoliai, kur, kas ir kaip! Žmonės nežino, todėl nesupranta, kas vyksta! (...)“ – piktinosi Z-okupantas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(126)
(2)
(124)

Komentarai (0)