„2:30. Rusų košmaras tęsiasi.“ Kas vyksta (Foto, Video)  ()

Ukraina užpuolė didžiausią šiluminę elektrinę pietų Rusijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų košmaras tęsiasi. Kovo 25-osios naktį dronai užpuolė Novočerkasko šiluminę elektrinę, didžiausią pietų Rusijoje.

Po smūgių valstybinės rajono elektrinės transformatorių pastotėje kilo gaisras, sakė Rostovo prie Dono srities gubernatorius Vasilijus Golubevas.

„Dėl gaisro automatiškai išsijungė 330 kW aukštos įtampos linijos. Elektros tiekimas vartotojams šiuo metu atkurtas. Du valstybinės rajono elektrinės blokai laikinai išjungti“, – savo „Telegram“ kanale rašė Golubevas.

„Telegram“ kanalo „Baza“ duomenimis, atakoje dalyvavo keli bepiločiai orlaiviai, iš kurių pirmasis į objektą atskrido 2:30 val.

[Vokietija] Būtinas rinkinukas pavasario darbams! Tik 52€ už akumuliatorinį 21V pjūklą ir sekatorių. Labai ribotas kiekis
4964

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Rusijos gynybos ministerija pranešė apie 11 Ukrainos bepiločių orlaivių perėmimą virš Rostovo prie Dono srities kovo 25-osios naktį. Ministerijos pranešime apie dronų patekimą į valstybinę rajono elektrinę neužsimenama.

Novočerkasko valstybinė rajono šiluminė elektrinė yra didžiausia šiluminė elektrinė ir antra pagal galingumą elektrinė Rostovo prie Dono srityje po atominės elektrinės. Ji pradėta eksploatuoti 1965 m. Elektrinė yra Novočerkasko mieste, 53 km nuo Rostovo prie Dono.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(130)
(3)
(127)

Komentarai ()

Susijusios žymos: