[ŽT] Netikėta žinia. „Pakišo“ Putiną. Kas nutiko  ()

Apie tai Lukašenka pranešė susitikęs su Rusijos Omsko srities gubernatoriumi Vitalijumi Chocenka.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lukašenka „pakišo“ Putiną. A. Lukašenka užsiminė, kad žudynes netoli Maskvos esančiame „Crocus City Hall“ surengę teroristai veržėsi į Baltarusiją, o ne į Ukrainą, kaip sakė FSB ir V. Putinas.

Apie tai diktatorius pranešė susitikęs su Rusijos Omsko srities gubernatoriumi Vitalijumi Chocenka.

„Šiomis dienomis su prezidentu palaikėme ryšį. Mes labai glaudžiai dirbome. Žinote, kuo tai baigėsi (matyt, čia kalbama apie teroristinio išpuolio įvykdymu įtariamų asmenų sulaikymą Rusijos Federacijos Briansko srityje – Red.). Tai tik įrodymas, kaip du prezidentai ir mūsų specialiosios tarnybos turėtų dirbti „sąjunginėje valstybėje“, – sakė A. Lukašenka.

[EU+Kuponas] „Čia bomba! Vienas įdomiausių modelių iš daugybės mano išbandytų ir 100 proc. valo geriausiai.“ Detalūs bandymai ir schema, kaip teisingai valyti langus (Video, „ABIR WD8“ apžvalga)
2713 2 1

Nuostabūs apžvalgininko vertinimai

Mažiausia kaina istorijoje

Specialus kuponas

Iš EU, greitas ir saugus pristatymas

Naujausi techniniai sprendimai ir puikios valymo galimybės

Išsamiau

Baltarusijos ambasadorius Rusijos Federacijoje Dmitrijus Krutojus teigė, kad Baltarusijos specialiosios tarnybos esą padėjo Rusijai sulaikyti kruviną susišaudymą koncertų salėje „Crocus City Hall“ įvykdžiusius teroristus. Jo žodžiai iš tikrųjų paneigė FSB ir Putino teiginius, kad užpuolikai neva bandė slėptis Ukrainoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(0)
(31)

Komentarai ()