„Numuš visas raketas.“ Ką siūlo generolas  (1)

Generolas pasiūlė Lenkijos valdžiai perteikti šią idėją NATO.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Lenkijos Nacionalinio saugumo biuro vadovas generolas Stanisław Koziej pasiūlė virš Ukrainos teritorijos sukurti priešraketinės gynybos zoną. Apie tai pranešė Lenkijos leidinys „Onet Wiadomości“.

Anot Koziej, efektyvus sprendimas NATO būtų sukurti „priešraketinės gynybos zoną, besitęsiančią priešais Lenkijos sieną, virš Ukrainos teritorijos“. Praktiškai ši sistema turėtų numušti visas raketas, skrendančias link Lenkijos sienos.

[EU+Kuponas] „Čia bomba! Vienas įdomiausių modelių iš daugybės mano išbandytų ir 100 proc. valo geriausiai.“ Detalūs bandymai ir schema, kaip teisingai valyti langus (Video, „ABIR WD8“ apžvalga)
2719 2 1

Nuostabūs apžvalgininko vertinimai

Mažiausia kaina istorijoje

Specialus kuponas

Iš EU, greitas ir saugus pristatymas

Naujausi techniniai sprendimai ir puikios valymo galimybės

Išsamiau

Generolas pasiūlė Lenkijos valdžiai perteikti šią idėją NATO, siekiant įtikinti sąjungininkus nuspręsti sukurti priešraketinės gynybos zoną.

Buvęs Nacionalinio saugumo biuro vadovas savo pareiškimą padarė naujienų apie Lenkijos oro erdvę kirtusią Rusijos raketą fone. Koziej teigimu, šalis turi kovoti su tokiais įvykiais, kad būtų išvengta priešo provokacijų.

Generolas taip pat pažymėjo, kad priešas gali sąmoningai sukurti tokius incidentus, kad išbandytų Lenkijos oro gynybos sistemą, ir tikėtina, kad tokie oro erdvės pažeidimai tęsis.

 

„Lvivo sritis, besiribojanti su Lenkija, yra strateginė Rusijos interesų zona. Manau, kad Rusijos operacijos šioje srityje taip pat yra sąmoningai ir tikslingai naudojamos provokuojančiai, sabotažinei ir žvalgybinei veiklai“, – sakė Koziej.

Kovo 24-osios rytą tapo žinoma, kad Rusijos raketa pažeidė Lenkijos oro erdvę. Vietos valdžios duomenimis, raketa Liublino vaivadijoje buvo 39 sekundes.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(0)
(44)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: