[ŽT] „Suvaidino pagrindinį vaidmenį.“ Užkirstas kelias branduolinei atakai prieš Ukrainą?  (1)

Vokietijos kancleris, savo vizito Kinijoje metu aptaręs šį klausimą, esą sugebėjo įtikinti Kinijos lyderius, kad būtina užkirsti kelią branduolinei grėsmei.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pranešama, kad Vokietijos kancleris Olafas Scholzas atliko pagrindinį vaidmenį užkertant kelią galimam branduoliniam smūgiui Ukrainai. Epizodą, kuris skamba kaip Holivudo blokbasterio scenarijus, skelbia SPD parlamentinės frakcijos lyderis Rolfas Mützenichas. Nepaisant pareiškimo apie kanclerio didvyriškumą, nuomonės apie tai išsiskyrė, rašo „Bild“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Litavimo aparatas, amfibinis RC lėktuvas, išmani indaplovė su APP, šlifuokliai ir kt. (Video)
3953 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-03-27/2024-04-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „GOCHIFIX“ - 20V kampinis šlifuoklis su baterija, įkrovikliu

2) „ENJOYWOOD“ - vyrių gręžimo skylių kreipiamasis korpusas

3) 220V taškinio litavimo (su argonu) aparatas

4) „BlitzHome BH-CDW1“ - portabili, išmanioji indaplovė su indų dezinfekcija, APP ir skirtingais darbo režimais

5) „TOP RC HOBBY TF-350“ - amfibinis RC lėktuvas

Išsamiau

Pasak Mützenicho, Scholzas sugebėjo įtikinti Kinijos lyderius, kad būtina užkirsti kelią branduolinei grėsmei, aptardamas šį klausimą savo vizito Kinijoje metu. Ši versija sulaukė didelio žiniasklaidos dėmesio, įskaitant CNN ir „New York Times“, kurie taip pat pranešė apie Rusijos branduolinio smūgio pavojų.

Tačiau savo pranešime „New York Times“ pažymėjo, kad iniciatyva užkirsti kelią branduolinei grėsmei daugiausia kilo iš JAV, kurios įvairiais komunikacijos kanalais aktyviai perspėjo Rusiją. Scholzas, pasak pranešimo, daugiau vaidino pagalbinį vaidmenį, perteikdamas Amerikos sąjungininkų žinutes Kinijos lyderiui.

 

Klausimai apie tikrąjį Scholzo vaidmenį šiame procese lieka atviri. Kritikai atmetė pasakojimus apie kanclerio herojiškus veiksmus kaip „išgalvotus“ ir sako, kad jis neatliko lemiamo vaidmens užkertant kelią branduolinei grėsmei.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(110)
(5)
(105)

Komentarai (1)