„Jis galvoja ir bijo.“ Kaip veiks NATO 5 straipsnis  ()

Kremlius išsigando.



© kremlin (stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=facLNMHh7Ao&t=1357s

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prancūzijos prezidento Emmanuelio Macrono idėja siųsti užsienio karius į Ukrainą gerokai supurtė Kremlių. Rusijos diktatorius Putinas supanikavo ir tradiciškai ėmė grasinti branduoliniu smūgiu, tačiau šį kartą nusprendė nusitaikyti į Paryžių. Kodėl Macrono doktrina iš tikrųjų išgąsdino Kremliaus vadovą, „24 kanalui“ paaiškino rusų publicistas Andrejus Piontkovskis.

Macrono doktrina Kremlių išgąsdino. Prancūzijos prezidentas teisingai pabrėžė, kad Vakarai turi nugalėti Rusiją, tačiau tai nebus įmanoma, jei Ukraina bus apribota savo veiksmuose. Priešingai, Europa turėtų pamiršti raudonąsias linijas ir naudoti visus įmanomus metodus, ypač Vakarų karių įvedimą į Ukrainos teritoriją.

[Vokietija] Bent 300€ pigiau nei Lietuvoje naujausias monstras! Iki 1000W, su 2 baterijomis, 50km/h ir apžvalgininko pagyros (Video, „ENGWE X20“)
5273 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Aukščiausios klasės el. dviratis

Išsamiau

„Putinui liko keli mėnesiai iki Macrono doktrinos įgyvendinimo. Jis nori išnaudoti šį laiką teroro įvedimui Maskvoje ir negailestingiems Ukrainos sprogdinimams, bandydamas įtikinti Ukrainos vyriausybę ir visuomenę derėtis“, – pažymėjo Piontkovskis.

Pasak jo, Prancūzijos lyderis padarė svarbų politinį ir psichologinį žingsnį. Iš E. Macrono lūpų nuskambėjo svarbi frazė, kad britų ir prancūzų kariškiai jau dalyvauja karo veiksmuose, nes tolimojo nuotolio raketas „Storm Shadow“ ir SCALP-EG prižiūri specialistai iš Prancūzijos ir JK.

 

„Tai labai principingas žingsnis. Tegul Putinas galvoja ir bijo“, – pabrėžė rusų publicistas.

Maskva labai jautriai sureagavo į naują Macrono iniciatyvą. Tai patvirtina greita Rusijos prezidento reakcija, kuris jau kitą dieną tradiciškai pagrasino branduoliniu smūgiu Prancūzijos teritorijoje. Tačiau Macronas šį blefą atšaukė viena trumpa fraze, primindamas, kad Prancūzija taip pat turi branduolinių ginklų.

 

Karas Maskvai. Dabar propaganda verkšlena esą Paryžius tariamai paskelbė karą Maskvai. Rusai skundžiasi, kad jų kariuomenė nepuola tarpžemyniniais ginklais. Tačiau yra vienas „bet“: jei Kremlius smogs kuriai nors Europos šaliai, automatiškai įsigalios NATO 5 straipsnis.

„Putinas atsidūrė keblioje situacijoje. Macrono pareiškimas, kad nėra jokių apribojimų ir Prancūzija yra pasirengusi siųsti savo karius, apvertė aukštyn kojomis visą propagandos irštvą“, – pažymėjo Piontkovskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(324)
(4)
(320)

Komentarai ()