„Pasipriešinimo nebus.“ 2000 karių. Skelbiamas Maskvos puolimas (Video)  ()

„Aš kartoju. Pasipriešinimo nebus.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Televizijos kanalo ATR žurnalistas paklausė Iljos Ponomariovo, jei užteko keturių ginkluotų vyrų teroro išpuoliui koncertų salėje „Crocus City Hall“, tai ar gali užtekti poros tūkstančių kovotojų reidui į Maskvą? Rusijos opozicionierius sutiko su šiuo teiginiu ir pažymėjo, kad jau seniai atvirai kalba apie tai, kad Rusijos specialios tarnybos yra bejėgės ir jos nesipriešins savanoriams, net jei jie norės užimti Rusijos Federacijos sostinę.

Ponomariovo interviu galima peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Rusijos politikas kalbėjo apie tai, kaip saugumiečiai reaguotų į reidą Maskvoje: „Viskas yra būtent taip, ir tai yra vienintelė gera žinia per visą šį siaubą, kuris įvyko, šioje tragedijoje. Aš kartoju. Pasipriešinimo nebus: jie visi pabėgs“.

[Vokietija] Bent 300€ pigiau nei Lietuvoje naujausias monstras! Iki 1000W, su 2 baterijomis, 50km/h ir apžvalgininko pagyros (Video, „ENGWE X20“)
5277 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Aukščiausios klasės el. dviratis

Išsamiau

Ponomariovas pasakė, kiek rusų savanorių prireiktų sėkmingai pasiekti Maskvą: „Čia buvo keturi ne itin profesionalūs žmonės, o mums užteks 2000 karių, reikalinga tik viena sąlyga: jie turi būti rusakalbiai, o ne NATO kariai, nes jeigu ten bus užsieniečių, tai, manau, rusai jiems priešinsis“.

 

„Galbūt perdedu ir galvoju apie juos per gerai, bet manau, kad jie priešinsis tik svetimšaliams įsibrovėliams, bet tikrai nesipriešins mums: jie tiesiog pabėgs, ir tai yra gera žinia. Manau, kad į tai reikia atsižvelgti ir ruoštis „išvaduoti“ Maskvą“, – reziumavo Rusijos opozicionierius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(1)
(57)

Komentarai ()