[ŽT] „Labai greitai.“ ISIS prabilo apie naują teroro aktą Rusijoje  ()

ISIS teroristai kreipėsi į Putiną ir pagrasino nauju teroristiniu išpuoliu Rusijos teritorijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

ISIS teroristai, protestuodami prieš tai, kad rusai kankina įtariamuosius išpuoliu „Crocus City Hall“ koncertų salėje kovo 22 d., paskelbė apie pasirengimą naujam teroristiniam išpuoliui. Jie pranešė, kad labai greitai bus „sunkių, mirtinų, kruvinų, skausmingų, pragariškų ir destruktyvių padarinių“. Teroristai pagrasino ir asmeniškai Putinui.

[EU+Kuponas] „Čia bomba! Vienas įdomiausių modelių iš daugybės mano išbandytų ir 100 proc. valo geriausiai.“ Detalūs bandymai ir schema, kaip teisingai valyti langus (Video, „ABIR WD8“ apžvalga)
2717 2 1

Nuostabūs apžvalgininko vertinimai

Mažiausia kaina istorijoje

Specialus kuponas

Iš EU, greitas ir saugus pristatymas

Naujausi techniniai sprendimai ir puikios valymo galimybės

Išsamiau

Nors ISIS prisiėmė atsakomybę už teroro aktą „Crocus City Hall“ koncertų salėje Krasnogorske netoli Maskvos, Putinas ir Rusijos valstybiniai propagandistai juos gina. Margarita Simonian, labai garsi rusų propagandistė, kartoja, kad ISIS to nepadarė. Putinas taip pat ragino neatmesti versijos, kad tai buvo Ukrainos darbas. JAV iš anksto perspėjo Rusiją, kad ISIS galimai ruošia teroro išpuolį. ISIS ne tik žodžiais prisiėmė atsakomybę, bet ir publikavo teroristų nuotrauką prie ISIS vėliavos, darytą prieš atak, o vėliau ir vaizdo įrašus iš išpuolio vietos. Putinas kone gina ISIS, kad tik galėtų apkaltinti Ukrainą.

(121)
(2)
(119)

Komentarai ()